MEIEREISID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kui unistad päikesest, mereäärsest rannast ja eksootilistest seiklustest, siis on Meiereisid OÜ sinu usaldusväärne partner unistuste puhkuseni. See Eesti reisib

Meie ettevõtte lugu

Kui unistad päikesest, mereäärsest rannast ja eksootilistest seiklustest, siis on Meiereisid OÜ sinu usaldusväärne partner unistuste puhkuseni. See Eesti reisibüroo on spetsialiseerunud nädalaste reisipakkumiste korraldamisele populaarsetesse sihtkohtadesse, nagu Varadero, Tenerife, Hurghada ja Sharm el Sheikh. Meiereisid OÜ eesmärk on tuua parimad reisielamused sinu ukse taha, muutes su unistused tegelikkuseks.

Meiereisid OÜ pakub laia valikut unikaalseid sihtkohti, mis sobivad erinevatele maitsetele ja eelistustele. Siin on mõned nende kõige populaarsemad sihtkohad:

  1. Varadero on tuntud oma kauni liivaranna, kristallselge mere ja rikkaliku kultuuripärandi poolest. See on ideaalne sihtkoht neile, kes armastavad päikest ja sooja ilma ning soovivad sukelduda Kuuba elustiili.

  2. Tenerife saar on pakkunud aastaid lõõgastust ja seiklusi nii puhkajatele kui ka seiklusotsijatele. Siin saab nautida päikesepaistet, ookeaniäärseid vaateid ja maalilisi mägesid.

  3. Hurghada on sukeldujate ja veespordi armastajate paradiis. Kui soovid avastada värvikat veealust maailma, on see sinu jaoks õige sihtkoht.

  4. Sharm el Sheikh on Egiptuse kuurort, mis on kuulus oma imeliste korallrahude ja selge vee poolest. Siin saab nautida sukeldumist, snorgeldamist ja palju muud.

Miks valida Meiereisid OÜ?

Meiereisid OÜ eristub teistest reisibüroodest mitmel viisil:

  1. Professionaalne teenindus: Meie kogenud meeskond on pühendunud pakkuma sulle parimat teenust. Oleme alati valmis aitama sul leida sobiva reisipakkumise ja vastama kõikidele sinu küsimustele.

  2. Paindlikkus: Meie reisipakkumised on paindlikud ja kohandatavad vastavalt sinu soovidele. Tahame, et su puhkus oleks täpselt selline, nagu oled unistanud.

  3. Hoolikas sihtkohtade valik: Me valime hoolikalt välja sihtkohad, mida pakume, tagades, et need vastavad kvaliteedi- ja ohutusstandarditele. Sinu mugavus ja turvalisus on meile esmatähtsad.

  4. Konkurentsivõimeline hind: Meie eesmärk on pakkuda taskukohaseid reisipakette, mis sobivad igale eelarvele. Sinu raha väärtustatakse ja tahame tagada, et saad suurepärase väärtuse oma investeeringu eest.

Broneeri oma unistuste puhkus Meiereisid OÜ kaudu lihtsalt ja mugavalt. Võta meiega ühendust telefoni või e-posti teel ning meie meeskond aitab sul leida parima reisipakkumise vastavalt sinu soovidele ja vajadustele.

Meiereisid OÜ on teie usaldusväärne partner unistuste puhkuse korraldamisel. Laske meil viia teid eksootilistesse sihtkohtadesse, kus saate luua unustamatuid mälestusi.

Ärge jätke oma unistusi ootele - võtke ühendust Meiereisid OÜ-ga ja alustage oma reisiplaane juba täna!

kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

MEIEREISID OÜ tegevusaruanne 2023

MeieReisid OÜ põhitegevuseks 2023. aastal oli reisiteenuste osutamine. Lisaks jätkati sõidujagamisteenuse pakkumisega.  2023. a. müügitulu moodustas kokku 65 93
ssb.ee
MeieReisid OÜ põhitegevuseks 2023. aastal oli reisiteenuste osutamine. Lisaks jätkati sõidujagamisteenuse pakkumisega. 2023. a. müügitulu moodustas kokku 65 939 eurot ja ettevõte lõpetas aruandeaasta 8 719 eurose kahjumiga. MeieReisid OÜ tööjõukulu 2023. aastal oli 45 690 eurot (kaks võlaõiguslepinguga töövõtjat ja üks töölepinguga töötaja). Juhatuse liikmele lahkumisel või vabastamisel täiendavaid kompensatsioone ja hüvitisi ette nähtud ei ole. Juhatuse liikmetele täiendavaid tasusid ei makstud. Eike Kaljus Juhatuse liige

Egiptus - aastatuhandete ajalugu ja eksklusiivsed kogemused

Egiptus on maa, mis on lummanud inimesi juba aastatuhandeid oma rikkaliku ajaloo, maagilise kultuuri ja hämmastava loodusega. See Põhja-Aafrika riik, mida sagel
ssb.ee
Egiptus on maa, mis on lummanud inimesi juba aastatuhandeid oma rikkaliku ajaloo, maagilise kultuuri ja hämmastava loodusega. See Põhja-Aafrika riik, mida sageli tuntakse kui \"Päikeseriiki,\" pakub reisijatele unustamatuid elamusi nii ajaloohuvilistele kui ka loodusseiklejatele. Egiptus on üks ajaloo rikkamaid riike, millel on pikk ja värvikas minevik. Siin on asunud muistsed tsivilisatsioonid, mis on jätnud endast maha hämmastavaid monumente. Egiptuse kuulsaim vaatamisväärsus on muidugi Giza püramiidid koos Suure püramiidiga, mis on üks maailma seitsmest imest. Need monumentaalsed

Reisimine - avasta maailma saladused ja loo unustamatuid mälestusi

Reisimine on inimkonna üks vanimaid ja põnevamaid tegevusi, mis on kujundanud kultuure, avardanud silmaringi ja loonud unustamatuid mälestusi aastasadade jooksu
ssb.ee
Reisimine on inimkonna üks vanimaid ja põnevamaid tegevusi, mis on kujundanud kultuure, avardanud silmaringi ja loonud unustamatuid mälestusi aastasadade jooksul. See on paljude jaoks elustiil, kirg ja võimalus kogeda uusi seiklusi. Miks on reisimine nii oluline ja miks peaksime sellele rohkem tähelepanu pöörama? Reisimine pakub meile võimalust avastada uusi paiku, kultuure ja inimesi. Iga reis avab meie ees uue maailma, mis erineb meie igapäevasest rutiinist. Kas sa armastad maalilisi loodusvaateid, ajaloolisi linnu või eksootilisi randu, on maailmas alati midagi uut ja põnevat avastada.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.