MOLLER AUTO VIRU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 4534 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 82 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommen

MOLLER AUTO VIRU OÜ hetkeolukord

Juba 4534 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 82 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 299 korda.

Tegevusaruanne 2022

Moller Auto Viru OÜ on ettevõte, mille põhitegevusalaks on Volkswagen AG ja Škoda sõidukite jaemüük, hooldus, garantiiteenindus ning kasutatud autode müük. See on ettevõte, mis on pühendunud kvaliteetse teenuse pakkumisele ja klientide rahulolu tagamisele.2022. aasta veebruaris toimunud Venemaa tungimine Ukrainasse mõjutas oluliselt autotootmist, eriti Volkswageni kontserni, kuna neil oli Ukrainas alltöövõtjaid, kes olid rünnaku all. See mõjutas eelkõige mitme Ukrainas toodetava elektriauto mudeli juhtmestiku ja kõrgepingekaablite tootmist, mis põhjustas tootmises viivitusi. Lisaks tõid katkestused ülemaailmsetes tarneahelates kaasa märkimisväärse hinnatõusu, energiapuuduse ja inflatsiooni tõusu.

Moller Auto Viru OÜ juhtkond suutis siiski kiiresti kohaneda muutustega, vaadates pidevalt üle hinnastrateegia, läbi rääkides uuesti tarnijate lepingud ning tagades sellega stabiilse kasvu võrreldes eelmise aastaga. Ettevõte on rakendanud kõik vajalikud rutiinid kehtestatud sanktsioonide täitmiseks.

Moller Auto Viru OÜ tulud, kulud ja kasum aastatel 2022 ja 2021 näitasid järgmist: 2022. aastal müüdi 162 uut autot, mis on 7,3% rohkem kui 2021. aastal. Müügitulu oli 6 547 tuhat eurot, mis on 10,1% rohkem kui eelmisel aastal. Uute autode müügitulu oli 3 878 tuhat eurot, mis on 6,5% rohkem kui eelmisel aastal. Brutokasum oli 1 023 tuhat eurot, mis on 5,2% rohkem kui eelmisel aastal.

Ettevõtte majandustegevuse olulisemad finantsnäitajad aastatel 2022 ja 2021 olid järgmised: Müügitulu oli 6 547 tuhat eurot 2022. aastal ja 5 948 tuhat eurot 2021. aastal. Puhaskasum enne tulumaksustamist oli 34 tuhat eurot 2022. aastal ja 134 tuhat eurot 2021. aastal. Puhaskasumi määr oli 0,5% 2022. aastal ja 2,3% 2021. aastal. Koguvara tootlus ROA oli 1,9% 2022. aastal ja 12,1% 2021. aastal. Omakapitali tootlus ROE oli 8,7% 2022. aastal ja 26,8% 2021. aastal. Maksevõime kordaja oli 1,2 2022. aastal ja 1,5 2021. aastal.

Valuutakursside ja intressimäärade muutumise risk on madal, kuna tehingud tarnijaga arveldatakse peamiselt eurodes. Grupi kontoga seoses saadud ja antud laenude intressimäär on seotud EURIBOR-iga.

Investeeringud on oluline osa ettevõtte tegevusest. Aruandeperioodil investeeriti põhivarasse kokku 4 tuhat eurot, mis on oluliselt vähem kui 2021. aastal, mil investeeriti 50 tuhat eurot.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Autod sinu elustiili ja vajaduste järgi: Moller Auto lai valik uusi ja kasutatud sõidukeid

Moller Auto Viru mõistab, et igaühele on oluline leida auto, mis sobib nende elustiili ja vajadustega. Sellepärast pakume laia valikut nii uusi kui ka kasutatud
ssb.ee
Moller Auto Viru mõistab, et igaühele on oluline leida auto, mis sobib nende elustiili ja vajadustega. Sellepärast pakume laia valikut nii uusi kui ka kasutatud sõidukeid, et aidata sul leida täiuslik auto, mis vastab kõigile sinu soovidele. Meie valik hõlmab mitmeid populaarseid automarke, sealhulgas Volkswagen ja Škoda, mis on tuntud oma kvaliteedi, usaldusväärsuse ja innovatsiooni poolest. Olenemata sellest, kas otsid mugavat linnasõidukit, praktilist pereautot, võimsat maasturit või sportlikku sõidukit, meie laias valikus leiad kindlasti midagi sobivat. Uute autode puhul pakume viimaste

Autohoolduse kunst: Moller Auto tipptasemel teenindus, mis hoiab su sõiduki säravana

Autohooldus on tõeline kunst, mis nõuab oskusi, täpsust ja pühendumust. Moller Auto Viru OÜ on pühendunud pakkuma tipptasemel autoteenindust, mis hoiab su sõidu
ssb.ee
Autohooldus on tõeline kunst, mis nõuab oskusi, täpsust ja pühendumust. Moller Auto Viru OÜ on pühendunud pakkuma tipptasemel autoteenindust, mis hoiab su sõiduki alati säravana. Meie kogenud meeskond koosneb ekspertidest, kes on varustatud teadmiste ja oskustega, et pakkuda su sõidukile parimat võimalikku hooldust. Olgu tegemist tavapärase hooldusega, tehniliste probleemide lahendamisega või suuremate remonttöödega, meie meeskond tagab, et su auto on usaldusväärne ja sõidab alati tipptasemel. Meie teeninduskeskustes kasutame kaasaegseid diagnoosimisseadmeid ja kvaliteetseid varuosi, et

Autovahetus

Teeme teie autovahetuse uue Volkswageni vastu lihtsaks nagu 1-2-3
ssb.ee
Teeme teie autovahetuse uue Volkswageni vastu lihtsaks nagu 1-2-3

Tiguan

Tiguan on siin, et jääda! Vali bensiini-, diisel- või hübriidmootoriga mudel ning just enda vajadustele vastav varustuse pakett.
ssb.ee
Tiguan on siin, et jääda! Vali bensiini-, diisel- või hübriidmootoriga mudel ning just enda vajadustele vastav varustuse pakett.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.