Rohkema info nägemiseks:

MOLLER AUTO VIRU OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Møller Auto kuulub Põhjamaade suurimasse ja enam kui 80. aastase tegevuskogemusega Norra automüügi pereettevõttesse Møller Mobility Group.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Moller Auto Viru OÜ on Baltikumi juhtiv autoesinduste võrgustik, mis püüdleb jätkusuutlikkuse poole nii oma inimeste kui ka äri arendamise kaudu. Meie eesmärk on mitte ainult pakkuda klientidele kvaliteetseid autoteenuseid, vaid ka innustada neid liikuma säästlikuma tuleviku suunas. Läbi pühendumuse oma põhiväärtustele ja tipptasemel teenuste pakkumise oleme püstitanud endale kõrged eesmärgid.

Meie ettevõtte strateegia keskendub mitmele olulisele valdkonnale. Esiteks, me arendame oma inimesi, pakkudes neile parimat töökeskkonda ja toetades nende professionaalset arengut. Püüame olla Baltikumi parimate tööandjate hulgas ning värbame oma meeskonda ala parimaid talente. Teiseks, me innustame oma kliente astuma samme jätkusuutlikuma liikumise suunas, aidates neil teha teadlikke valikuid ja pakkudes e-mobiilsuse valdkonnas juhtpositsiooni. Kolmandaks, me kasutame ära kogu oma potentsiaali, et pakkuda tipptasemel autoteenuseid ja vastata kõigile autoga seotud vajadustele. Neljandaks, me püüame käia ajaga kaasas, et olla klientidele kättesaadavad igas kanalis ja tagada sujuv ning läbimõeldud klienditeekond. Viimaks, me teeme järjepidevalt jätkusuutlikke valikuid, hoolides oma keskkonnast ja ühiskonnast.

Moller Auto Viru OÜ tugev meeskond on meie tegevuse alus. Me panustame tipptasemel juhtimiskultuuri ja arendame oma töötajaid, tagades nende professionaalse kasvu ning pakkudes toetust nende isiklikule arengule. Me usume, et ainult rahuldatud ja motiveeritud meeskond suudab pakkuda parimat teenust meie klientidele.

Meie ettevõtte tulevikuplaanid on ambitsioonikad. Oleme pühendunud juhtima e-mobiilsuse valdkonda ning säilitama meie kompetentsi autonduse valdkonnas. Lisaks sellele keskendume läbimõeldud ja efektiivsele klienditeekonnale igas kanalis, et tagada meie klientidele suurepärane kogemus ja teenuste kvaliteet.

Moller Auto Viru OÜ põhiväärtused on meie suhete alustalad. Me hindame avatud meelt ja hoolivust, mis võimaldavad meil hoida head suhted oma omanike, klientide, töötajate ja partneritega. Selgus on meie tegevuse aluseks, tagades vastutuse ja autoriteedi selge paikapaneku ning sujuva suhtluse. Oleme proaktiivsed ja paindlikud, et ajaga kaasas käia ja muutustega kaasas käia. Ausus ja usaldusväärsus on meie jaoks üliolulised, sest need on aluseks meie klientide ja kolleegide usalduse võitmiseks.

Moller Auto Viru OÜ pakub mitmekülgseid autoteenuseid, sealhulgas uute ja kasutatud autode müük, autoteenindus, varuosad ja lisatarvikud, liising ja kindlustus, autovahetus ning keretööd. Me oleme uhked, et oleme Volkswageni ja Škoda edasimüüjad ning meie esindused asuvad Tallinnas Mustamäel ja Ülemistes, Pärnus ning Jõhvis.

Kui soovite kogeda tipptasemel autoteenuseid ning astuda samm jätkusuutlikuma tuleviku suunas, külastage meid Moller Auto Viru OÜ esindustes. Ootame teid avasüli!

KONTAKT

MOLLER AUTO VIRU OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Tõnu V.

Olen alati saanud suurepärast teenindust Moller Auto esindustest.

Julgen soovitada!

- Kristiina L.

Olen ostnud Moller Auto esindusest mitu autot ja alati olnud rahul.

Nad pakuvad heas seisukorras kasutatud autosid ja meeldivat teenindust.

- Jaan M.

Moller Auto varuosad on kvaliteetsed. Suur valik ja abivalmis personal.

MOLLER AUTO VIRU OÜ tegevusaruanne 2022

Moller Auto Viru OÜ on ettevõte, mille põhitegevusalaks on Volkswagen AG ja Škoda sõidukite jaemüük, hooldus, garantiiteenindus ning kasutatud autode müük. See on ettevõte, mis on pühendunud kvaliteetse teenuse pakkumisele ja klientide rahulolu tagamisele.2022. aasta veebruaris toimunud Venemaa tungimine Ukrainasse mõjutas oluliselt autotootmist, eriti Volkswageni kontserni, kuna neil oli Ukrainas alltöövõtjaid, kes olid rünnaku all. See mõjutas eelkõige mitme Ukrainas toodetava elektriauto mudeli juhtmestiku ja kõrgepingekaablite tootmist, mis põhjustas tootmises viivitusi. Lisaks tõid

Dropdown

kõik artiklid

Autod sinu elustiili ja vajaduste järgi: Moller Auto lai valik uusi ja kasutatud sõidukeid

Moller Auto Viru mõistab, et igaühele on oluline leida auto, mis sobib nende elustiili ja vajadustega. Sellepärast pakume laia valikut nii uusi kui ka kasutatud
ssb.ee
Moller Auto Viru mõistab, et igaühele on oluline leida auto, mis sobib nende elustiili ja vajadustega. Sellepärast pakume laia valikut nii uusi kui ka kasutatud sõidukeid, et aidata sul leida täiuslik auto, mis vastab kõigile sinu soovidele. Meie valik hõlmab mitmeid populaarseid automarke, sealhulgas Volkswagen ja Škoda, mis on tuntud oma kvaliteedi, usaldusväärsuse ja innovatsiooni poolest. Olenemata sellest, kas otsid mugavat linnasõidukit, praktilist pereautot, võimsat maasturit või sportlikku sõidukit, meie laias valikus leiad kindlasti midagi sobivat. Uute autode puhul pakume viimaste

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.