LOOVUSPOOD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 7680 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja komment

LOOVUSPOOD OÜ hetkeolukord

Juba 7680 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 20 korda.

Tegevusaruanne 2022

Loovuspood OÜ on ettevõte, mille peamiseks tegevusalaks on keraamika materjalide ja seadmete maaletoomine ja müük. See on spetsialiseerunud keraamika tööstusele, pakkudes laia valikut kvaliteetseid tooteid ja seadmeid, mis on mõeldud nii professionaalidele kui ka harrastajatele. 2022. aasta oli Loovuspood OÜ jaoks majanduslikult väljakutsuv. Ettevõtte müügitulu ulatus 329 166 euroni, kuid aasta lõpuks kogunes puhaskahjum 40 740 eurot. See näitab, et kuigi ettevõte suutis genereerida märkimisväärset tulu, olid kulud suuremad kui tulu, mis viis lõpuks kahjumini.

Loovuspood OÜ tööjõukulu 2022. aastal oli 32 580 eurot. See summa hõlmab kõiki tööjõukulusid, sealhulgas palkasid, sotsiaalmaksu ja muid tööjõuga seotud kulusid. Keskmiselt oli ettevõttes 2022. aastal 2 töötajat. See näitab, et Loovuspood OÜ on suhteliselt väike ettevõte, mis suudab hoolimata oma suurusest pakkuda kvaliteetseid tooteid ja teenuseid.

Huvitav on märkida, et 2022. aastal ei makstud juhatajale tasu. See võib viidata sellele, et juhataja on võtnud endale kohustuse investeerida ettevõtte kasvu ja arengusse, loobudes isiklikust tasust.

Vaadates tulevikku, on Loovuspood OÜ-l plaanis jätkata senist majandustegevust. See tähendab, et ettevõte jätkab keraamika materjalide ja seadmete maaletoomist ja müüki, püüdes samal ajal leida võimalusi kulude vähendamiseks ja tulu suurendamiseks. See strateegia võib aidata ettevõttel saavutada kasumlikkust ja jätkata oma missiooni pakkuda kvaliteetseid keraamika materjale ja seadmeid Eesti turul.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.