Rohkema info nägemiseks:

LOOVUSPOOD OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 7671; jälgijaid - 7. Arvustusi - 4; Artikleid 6+ "Kirjuta LOOVUSPOOD OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Oleme alati pühendunud loovuse ja ilu edendamisele ning soovime jagada oma kirge kogu maailmaga. Meie e-pood, loovuspood.ee, sai alguse 2009. aastal ning sellest ajast alates oleme järk-järgult kasvanud ja arenenud.

Meie ettevõtte südameks on meeskond, kellele loovus ja ilu tähendavad rohkem kui lihtsalt sõnad. Meie kirglikud liikmed on valmis aitama luua ilu ja innustama loojaid üle maailma. Oleme veendunud, et maailm vajab rohkem loovust ja ilu ning meie missiooniks on see võimalikult paljude inimesteni tuua.

Lisaks meie põhipoele kuulub meile ka kangavärvide e-pood www.fabricspray.eu, mis pakub laia valikut värve ja muid loovaid vahendeid, et aidata teil oma ideid ellu viia.

LOOVUSPOOD OÜ juhataja, Ivar Espenberg, on meie ettevõtte südame ja hingega seotud ning juhib meeskonda kirgliku pühendumusega. Tema visioon loovuse ja ilu tähtsusest on olnud meie kasvu ja arengu aluseks ning see juhib meid jätkuvalt edasi.

Kokkuvõttes oleme LOOVUSPOOD OÜ, perefirma, mis on pühendunud loovuse ja ilu propageerimisele ning soovib jagada oma kirge maailmaga. Meie e-pood ja kangavärvide pood on meie viis aidata loojatel oma ideid teoks teha ja ilu maailma tuua. Koos meie kirgliku meeskonnaga oleme valmis abistama teid igas etapis ja looma midagi imelist koos teiega.

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

LOOVUSPOOD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Johan K.

Fabricspray.eu on tohutult kasulik luova kaupluse, mis aitab mul oma projekte realiseerida. Toodete valik on suurepärane, ja kvaliteet on erakordne. Ma olen väga rahul!

- Eva M.

Värvide valik Fabricspray.eu-s on lihtsalt uskumatu! Ma olen alati olnud väga rahul toote valikuga, ja kvaliteet on alati olnud ülimalt kõrge.

- Hanna R.

Fabricspray.eu on lihtsalt fantastiline! Ma olen nende toodetest alati väga rahul olnud - eriti lihtsus, millest värvide ja materjalidega töötamine on!

LOOVUSPOOD OÜ tegevusaruanne 2022

Loovuspood OÜ on ettevõte, mille peamiseks tegevusalaks on keraamika materjalide ja seadmete maaletoomine ja müük. See on spetsialiseerunud keraamika tööstusele, pakkudes laia valikut kvaliteetseid tooteid ja seadmeid, mis on mõeldud nii professionaalidele kui ka harrastajatele. 2022. aasta oli Loovuspood OÜ jaoks majanduslikult väljakutsuv. Ettevõtte müügitulu ulatus 329 166 euroni, kuid aasta lõpuks kogunes puhaskahjum 40 740 eurot. See näitab, et kuigi ettevõte suutis genereerida märkimisväärset tulu, olid kulud suuremad kui tulu, mis viis lõpuks kahjumini. Loovuspood OÜ tööjõukulu 2022.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas ise kodus keraamikat valmistada?

Keraamika valmistamine on iidne kunstivorm, mis on olnud osa inimkonna ajaloost juba tuhandeid aastaid. Kuigi keraamikatooted on tänapäeval kergesti kättesaadav
ssb.ee
Keraamika valmistamine on iidne kunstivorm, mis on olnud osa inimkonna ajaloost juba tuhandeid aastaid. Kuigi keraamikatooted on tänapäeval kergesti kättesaadavad, võib ise kodus keraamika valmistamine olla lõbus ja rahuldust pakkuv hobi. Siin on mõned näpunäited, kuidas saate kodus ise keraamikat valmistada. Valige sobiv savi Keraamika valmistamiseks on palju erinevaid savisorte, nagu näiteks punane, valge või pruun savi. Kui olete alles algaja, võiksite alustada valge või pruuni saviga, kuna need on lihtsamini kättesaadavad ja töödeldavad. Veenduge, et valitud savi oleks sobiva

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.