STRAIPS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Vanasõna ütleb, et tegijal juhtub mõndagi ja nõnda juhtus, et STRAIPS OÜ sattus 2015. aastal raskustesse. 

Ettevõtte toonasest majandusaasta aruandest vaatab

Kas püksirihma pingutamine päästab STRAIPS OÜ keerulisest olukorrast?

Vanasõna ütleb, et tegijal juhtub mõndagi ja nõnda juhtus, et STRAIPS OÜ sattus 2015. aastal raskustesse.  Ettevõtte toonasest majandusaasta aruandest vaatab vastu 20 413 euro suurune kahjum, mis 2016 aastaks on küll vähenenud 806 euroni. Olukord oli kahtlemata täbar ning nii mõnigi pehmemast puust ettevõtja oleks sellises olukorras hakanud mugavat väljapääsu otsima.  Paistab aga, et STRAIPS OÜ asutajad eesotsas Ahti Lillega ei ole papist poisid ning alla vandumise asemel pingutati püksirihma ja asuti probleeme lahendama. Sellele annab ilmekalt tunnistust möödunud aasta, mil käivet tehti küll tagasihoidliku 22 000 euro eest, aga seejuures maksude osas riigi ees täitmata kohustusi polnud. Tundub, et tööd tehti endale palka maksmata ning eesmärgiks on 2005. aastast saadik tegutsev firma vee peal hoida. Ainsaks murevarjuks muidu liigutavas loos on 2017. aasta sügisest tekkinud ning 2018. aasta alguses kasvanud erasektorivõlad (tänase seisuga kokku 1 791 eurot), mis mõlemad on juba kohtustki läbi käinud ja täitmisesse jõudnud. Mida aga ei ole, on raha, mis oleks võlausaldajateni jõudnud.  Loodetavasti on mh restaureerimist pakkuv ettevõte võimeline oma mureneva fassaadi üles vuntsima. Inforegister soovib jõudu ja hoiab pöialt!   

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.