MORCK JA JOSEF OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
LEDPROFF OÜ kaupleb veebilehel ledproff.ee lampide, LED ribade, prožektorite ja muu põnevaga, mis sombusesse argipäeva sära toob. Paraku on e-poel ka maksuvõlg

LEDPROFF OÜ: maksuvõlad varjutavad lambiäri

LEDPROFF OÜ kaupleb veebilehel ledproff.ee lampide, LED ribade, prožektorite ja muu põnevaga, mis sombusesse argipäeva sära toob. Paraku on e-poel ka maksuvõlg ja viivitused aruandluses.
  • Asutatud: 2005. aastal
  • Juhid ja omanikud: Viljar Viksi, Tarvo Jõgisuu
  • Prognooskäive 2017. aastal: 86 000 eurot
  • Maksuvõlg: 10 082 eurot
Viljar Viksi juhib veel osaühingut IVEKARD OÜ, millel ühtegi jama kaelas ei ole. Tarvo Jõgisuu on veel AUTOSAUN OÜ eesotsas, mis on jätnud esitamata ühe majandusaasta aruande. LEDPROFF OÜ aga, mida nad juhivad ühiselt, on hädas maksuvõlaga, mis ei taha väheneda juba mitmeid kuid. Pigem liigub asi vastupidises suunas, tänaseks on võlale otsa kasvanud 873 euro jagu intresse. Maksuvõla tõttu on ka ettevõtte Krediidiskoor üha halvaendelisem. Nagu sellest veel vähe oleks, on nüüd jäänud esitamata ka tulumaksudeklaratsioon.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.