FASTEST TRADE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
FASTEST TRADE OÜ (Pankrotis) lugu sai alguse peaaegu 13 aastat tagasi, mil juhatuse liikmed Ü.N. (ettevõtlusest lahkunud) ja Harles Mägi, seda juhtima hakkasid.

FASTEST TRADE OÜ suutis eksisteerida 10 aastat ilma aruandeid esitamata, enne kui pankrot välja kuulutati

FASTEST TRADE OÜ (Pankrotis) lugu sai alguse peaaegu 13 aastat tagasi, mil juhatuse liikmed Ü.N. (ettevõtlusest lahkunud) ja Harles Mägi, seda juhtima hakkasid. Kõigest kuu aja pärast läks aga firma juhtimine Ilmar Tolmats'i kätte, kes on ettevõtte eesotsas pankroti välja kuulutamiseni. Mingit äritegevust ei ole ettevõttes enam aastaid toimunud ning esitamata on jäänud viimased 9 majandusaasta aruannet. Tekib küsimus, mis puhul sellist ettevõtet üldse äriregistrist seni veel kustutatud ei ole? Teadaolevaid võlgasid ettevõttel ei ole, seega pole olnud tarvis ka oodata, et ehk saab veel midagi firmast kätte. Kui peaks aga leiduma keegi, kellele on selle äriühingu nime alt külma tehtud, siis tasub teada, et esimene võlausaldajate üldkoosolek toimub 06.09.2018 algusega kell 11.00 Tallinna kohtumaja saalis nr 2004. Ilmar Tolmats alustas äritegevusega juba 21 aastat tagasi, olles tol ajal 39-aastane. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud 16 ettevõtet, millest täna on 5 ettevõtte juhatuses ja 1 neist on aktiivse majandustegevusega. 4 nendest on aga Krediidiskoori hinnangul juba omadega rappa minemas.   • Kes on pankrotis?    Kontrolli Eesti Võlausaldajate Liidu lehelt!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.