REVAL PROJECT MANAGEMENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
REVAL PROJECT MANAGEMENT OÜ alustas peaaegu 13 aastat tagasi, mil juhatuse liige Valentina Liinsoo selle asutas, omades selleks ajaks ettevõtluskogemust ligikau

REVAL PROJECT MANAGEMENT OÜ kannul hiilib pankrot

REVAL PROJECT MANAGEMENT OÜ alustas peaaegu 13 aastat tagasi, mil juhatuse liige Valentina Liinsoo selle asutas, omades selleks ajaks ettevõtluskogemust ligikaudu 6 aastat. Valentina lahkus ettevõtte juhatusest möödunud aasta oktoobris ning sellest ajast saati on firma Jüri Žukov'i vastutuse all. Mingeid avalikustatud võlgu ega esitamata aruandeid ettevõttel tänase seisuga ei ole, kuid see ei tähenda, et kusagil mõni võlausaldaja oma rahast ei oleks pruukinud ilma jääda. Seetõttu tasub kõigil asjast huvitatud osapooltel teada, et kohtuistung pankrotiavalduse läbivaatamiseks toimub 2. oktoobril algusega kell 10.30 Tallinna kohtumaja saalis nr 3007, III korrus. Kuigi REVAL PROJECT MANAGEMENT OÜ-l mingeid otseseid probleeme ei ole, ei ole firma ka pikka aega käivet teinud ning ilmselt on ukse taha hiilinud pankrot kõige lihtsam moodus, kuidas jõude seisva ärikehaga asjad kiiremini ühele poole saada. Ettevõtte tänase juhi Jüri Žukov'i käest on aga omajagu ettevõtteid läbi käinud. Jüri alustas äritegevusega juba 22 aastat tagasi, olles tol ajal 48-aastane. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud 32 ettevõtet, millest täna on 13 ettevõtte juhatuses ja 5 neist on aktiivse majandustegevusega (sh.käibemaksukohuslased). Kusjuures  alarmeerivate ohumärkidena võib välja tuua asjaolu, et 7'le tema ettevõttele kuulutab Inforegistri Krediidiskoor ohumärke. Jüri Žukov'i (kõik seotud ettevõtted) varad ja finantsid 2017:
  • Aktiivsete ettevõtete tööjõumaksud kokku: 121 267 eurot
  • Käibed kokku: 19 486 eurot
  • Kahjumid kokku: - 101 039 eurot
  • Töötajad kokku: 16
  • Suurim palgamaksja: BBR OÜ
  • 2018 aasta prognooskäibed kokku kõikides: 467 000 eurot
Jüri Žukov'i juhitud endistest ettevõtetest, on täna kõige edukam BEST IN CLEANING PUHASTUS- JA KORISTUS OÜ. See ettevõte annab tööd 7-le inimesele ja teeb käivet 95 000 eurot (2018. aasta prognoos). Jüri oli selles ettevõtes juhatuse liige 5 kuud tagasi, juhtides tol ajal ettevõtet kokku ligikaudu 5 kuud. Viimati lahkus Jüri Žukov 2 kuud tagasi ettevõttest GREEN SHIPPING OÜ, jõudes juhtida seda ettevõtet 10 kuud. Ettevõtte tänane staatus on likvideerimisel. Selleks, et mehe ettevõtluskarjäärist veelgi detailsem ülevaade saada, tasub kindlasti proovida Inforegistri täislahendust 2 nädalat tasuta!   • Telli Sulle elutähtis äritausta info otse oma äritarkvarasse!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.