BODYLINE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kaasaegne maailm pakub meile mitmeid innovatiivseid ja ohutuid viise ilu ja tervise parandamiseks. Üks neist meetoditest on LPG Endermoloogiline massaaž, mida o

LPG endermoloogiline massaaž: ilu ja tervis uut moodi

Kaasaegne maailm pakub meile mitmeid innovatiivseid ja ohutuid viise ilu ja tervise parandamiseks. Üks neist meetoditest on LPG Endermoloogiline massaaž, mida on kasutatud edukalt juba aastaid nahaarstide, füsioterapeutide ja spaade poolt üle maailma. See Prantsusmaal välja töötatud tehnoloogia on tuntud oma võime poolest mõjutada nahka, nahaalust kudet, lihaseid, liigeseid ja isegi teisi organsüsteeme. Artiklis tutvustame teile lähemalt LPG Endermoloogilist massaaži ning selle erinevaid rakendusi ja eeliseid.

LPG Endermoloogiline massaaž põhineb vaakumi ja siidist rullikute abil tehtaval massaažil. See meetod koosneb kolmest peamisest valdkonnast:

  1. LPG Endermoloogia – Tselluliidi Ravi ja Figuuri Korrigeerimine: Üks LPG massaaži kõige tuntumaid rakendusi on võitlus tselluliidi vastu ning keha kuju korrigeerimine. Massaaž aitab parandada naha struktuuri ja vähendada tselluliidi nähtavust.

  2. LPG Teraapia: LPG tehnikat kasutatakse ka erinevate teraapiliste eesmärkide saavutamiseks, sealhulgas valu leevendamiseks, lihaste lõdvestamiseks ja liigeste funktsiooni parandamiseks.

  3. LPG Sport: Spordimaailmas on LPG massaaž muutunud üha populaarsemaks, kuna see aitab parandada sportlaste jõudlust, vähendada lihaspingeid ja kiirendada taastumist.

LPG massaaži efektiivsust ja usaldusväärsust toetab üle 140 kliinilise ja teadusliku uuringu tulemused, mis kinnitavad selle positiivset mõju erinevatele tervise- ja iluprobleemidele.

LPG Cellu M6 Integral on kõige uuem ja efektiivsem LPG seade turul. Sellel seadmel on 40% laiem otsiku avaus, mis muudab selle -3 korda tõhusamaks ja efektiivsemaks võrreldes eelnevate LPG aparaatidega. Lisaks on selle vaakum sügavam, muutes protseduuri veelgi meeldivamaks ja tulemused veelgi paremaks. Ootame nii uusi kui ka meie vanu kliente proovima seda tipptasemel tehnoloogiat!

LPG Endermolift näohooldus on suurepärane võimalus stimuleerida näonahka ja saavutada nooruslikum välimus. Protseduuri käigus suureneb kollageeni ja elastiini hulk nahaaluskoes, mis omakorda pinguldab nahka, vähendab kortsude nähtavust ning annab nahale pehmemat, elastsemat ja säravamat välimust. Lisaks on võimalik vähendada topeltlõuga.

LPG Endermolift näohooldus koos kollageenmaskiga on tõeline läbimurre iluhoolduses. Kollageenmask toidab, silub ja taastab näonahka, parandades jumet ja vähendades kortsude nähtavust. Maskil on unikaalne "uue naha" efekt tänu 100% loodusliku biotselluloosi membraanile ja koostisosadele nagu kollageen, hüaluroonhape ja lagritsa ekstrakt.

LPG massaaž pakub ka efektiivset armide ravi, olgu need siis põhjustatud rasedusest, põletustest, aknest, operatsioonidest või traumadest. Spetsiaalsed otsikud stimuleerivad armi ja ümbritsevat nahka, suurendades kollageeni tootmist. Tulemuseks on heledamad, pehmemad, siledamad ja elastsemad armid. Parimaid tulemusi saab värskete armide korral, kuid LPG armiravi võib aidata ka vanematel armidel.

LPG Endermoloogiline massaaž on mitmekülgne ja tõhus meetod nii ilu- kui ka tervisehoolduseks. See aitab parandada naha seisundit, vähendada tselluliiti, korrigeerida keha kuju, siluda kortse, taastada nahka ning ravida erinevaid armisid. LPG tehnoloogia ja uuenduslikud seadmed muudavad protseduurid veelgi tõhusamaks ja meeldivamaks. Olenemata teie eesmärkidest, võib LPG Endermoloogiline massaaž olla teie jaoks just see õige lahendus.

Tartu kesklinnas leiad LPG massaaži Kvartalis asuvast BodyLinest! Uuri lähemalt nende kodulehelt!

Koduleht

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

BODYLINE OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing, mille tegevusalaks on LPG endermoloogilise ravimassaaži pakkumine, on oma teenuseid pakkunud rendipinnal asuvas salongis. See on spetsialiseerunud mee
ssb.ee
Osaühing, mille tegevusalaks on LPG endermoloogilise ravimassaaži pakkumine, on oma teenuseid pakkunud rendipinnal asuvas salongis. See on spetsialiseerunud meetod, mis kasutab LPG endermoloogilist tehnoloogiat, et pakkuda klientidele kõrgekvaliteedilist ravimassaaži. Osaühing on pühendunud oma klientidele parima võimaliku teenuse pakkumisele, pakkudes neile professionaalset ja kvaliteetset massaaži.2023. aastaks ei ole osaühingul plaanis teha muudatusi oma tegevusvaldkondades. See tähendab, et nad jätkavad oma praeguse ärimudeli järgimist, pakkudes LPG endermoloogilist ravimassaaži oma

C Vitamiin: naha tervise ehedus

Ilu ja tervis käivad käsikäes ning meie nahk on meie enesekindluse peegel. Üks viis säilitada säravat ja nooruslikku välimust on C vitamiini booster hoolitsus,
ssb.ee
Ilu ja tervis käivad käsikäes ning meie nahk on meie enesekindluse peegel. Üks viis säilitada säravat ja nooruslikku välimust on C vitamiini booster hoolitsus, mis pakub oksüdatiivse stressi vastast iluteraapiat. See mitmekülgne hooldus ühendab endas tõhusa niisutuse, naha jumet ühtlustava sära ja innovaatilise LPG Endermologie tehnoloogia. Olgu suvi või talv, noor või küps vanus, see hooldus sobib kõigile, aidates teil saavutada unistuste naha. Uurime lähemalt, miks C vitamiini booster hoolitsus on nii võimas ja väärtuslik. C vitamiin on tuntud oma võimsate antioksüdatiivsete omaduste

Parafango: looduse võimsus sinu nahale

Ilu ja tervise nimel on alati olnud oluline leida tõhusaid ja lõõgastavaid viise keha hooldamiseks. Üks selline meetod, mis ühendab endas LPG massaaži eelised j
ssb.ee
Ilu ja tervise nimel on alati olnud oluline leida tõhusaid ja lõõgastavaid viise keha hooldamiseks. Üks selline meetod, mis ühendab endas LPG massaaži eelised ja parafango kehamähkimise võlu, on parafangoteraapia. See terviklik protseduur võimaldab kogeda nii füüsilist kui ka vaimset heaolu ning pakub mitmeid kasulikke omadusi alates tselluliidiravist kuni lihas- ja liigesvalu leevendamiseni. Tutvustame teile selle imelise hoolduse võlusid ja eeliseid allpool. Parafango on segu parafiinist ja meremudast, mis on rikas mineraalide poolest. Parafangoteraapia on soe ja lõõgastav

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.