KERA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 584 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga komment

KERA OÜ hetkeolukord

Juba 584 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Kera OÜ alustas oma tegevust 2006. aasta mais kahe peamise tegevussuunaga: 1. Täiskasvanute koolitus ja personali- ning juhtimiskonsultatsioonid; 2. IT arendustööd, foto- ja kujundusteenused.

Alates 2017. aastast foto- ja kujundusteenuseid ning IT arendusteenuseid lõpptarbijale enam ei osutata; tegeletakse vaid täiskasvanute koolitamisega, juhtimis- ja personalikonsultatsioonidega ning teiste koolitus-arendusvaldkonnaga seonduvate teenustega.

2023. aastal jäi käive (186 628 eur) 2022.a suurusjärku, olles 3,73% suurem eelmise aasta käibest.

Koolitusprojektide kogukäive langes 136 752 euroni (-6,1%).

Juhtimiskoolitused ja koolitajakoolitused kokku moodustasid 70% käibest (vastavalt 40 ja 30%); 9-12%-ga olid esindatud esinemisoskuste ja suhtlemisoskuste treeningud ning koostöö- ja meeskonnakoolitused.

Konsultatsiooniteenuste käive 2023.aastal (48 392 eur) suurenes 35%-ni, peamiselt oli tegu uute juhtimiskonsultatsioonide toodete müügiga.

Muid teenuseid osutati 2023.astal 1484 eur eest.

Kliendibaasis moodustas aastal 2023 jätkuvalt suurima osa (43%) logistikasektori ettevõtted. Avaliku sektori ja finants- ja kindlustusteenustega tegelevate ettevõtete osakaal oli võrdselt 11%. Suurenenud on kliendibaasi mitmekesisus. Lisaks eelnimetatutele panustasid käibesse 8 erinevat kliendisegmenti, käibevahemikus vahemiku 5000-15000 eur.

Muud tegevused: (cid:127) Veebikoolituste tegemine on muutunud harvaks, enamik kliente eelistab füüsilist kohalolekut.

(cid:127) Väärtuste Mängu metoodika on klientidele jätkuvalt huvipakkuv, eelkõige nii militaartootmise kui avaliku sektori jaoks.

(cid:127) Käivitus koolituskohtade sobivuse uurimine, hindamine ja andmebaasi kogumine Eestis ja Lätis.

(cid:127) Aruandeaastal toimus kaks juhatuse koosolekut.

2024. aastal jätkub tegevus koolitus- ja konsultatsiooniteenuste suunal. Majanduse olukorda arvestades võib prognoosida tootmisettevõtete tellimuste vähenemist (puit, metall, elektroonika). Vabanevat tööaega on plaanis kasutada uute juhtimiskoolituste toodete loomiseks (juhendatud grupiviisilise iseõppimise programmid) ja toodete katsetamiseks.

Jätkub Väärtuste Mängu populariseerimine ja müük. Jätkuvad uuendatud metoodikaga koolitajakoolitused, erinevate mahtudega programmidena.

Kaalumisel on koostöö jätkamine Äripäeva koolituskeskusega avatud koolitusgruppide läbiviimiseks.

Kliendibaasis püütakse uuesti suurendada meditsiinisektori ja spordivaldkonna osakaalu ning teisel poolaastal suurendada müügimahtu tootmisettevõtetele.

Kristel Jalak

Annika Jalak

Kera OÜ juhatuse liikmed

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Graafilise disaini kursused

Graafiline disain on segu kahest oskusest – kunstiandest ja tehnilisest oskusest see programmide abil pilkupüüdvaks teoseks luua. Graafilise disaini õppimiseks
videofilm.ee

Subtiitrite lisamine Facebook videole

Facebooki videole subtiitrite lisamiseks .srt failina: Video laadimise ekraanil vali Subtitles and Captions Vajuta Upload nuppu ja lisa arvutist videoga kaasa a
videofilm.ee

Subtiitrite lisamine Youtube videole

Kui oled VideoFilmi käest saanud valmis videomaterjali sotsiaalmeedias kasutamiseks, saad soovi korral tellida meilt ka video subtiitrid. Subtiitrid edastame er
videofilm.ee

Tehtud töö: videotutvustused Äripäeva koolitustele

Tutvustavad videod Äripäevale (IT koolitus) tulevate kursuste kohta.
The post Tehtud töö: videotutvustused Äripäeva koolitustele appeared first on Videofilm.ee
videofilm.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.