KLAVERITE KANTS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 414 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga komment

KLAVERITE KANTS OÜ hetkeolukord

Juba 414 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

2023.a. täitus ettevõttel 18 aastat tegutsemist akustiliste klaverite müügi, hoolduse, remondi, restaureerimise ja rendi alal. Klaverite Kants OÜ on asutatud 2006.a. aprillis, reaalse majandustegevusega alustas ettevõte samal ajal.

Tulud, kulud ja kasum 2023. aastal oli OÜ Klaverite Kants müügitulu 38 606 €.

Põhirõhk on suunatud ettevõtte tootevalikus olevate akustiliste klaverite mudelite valiku täiendamisele ning akustiliste rendiklaverite valiku suurendamisele. Prioriteediks ettevõtte töökorralduse jätkuv parendamine.

Personal

Juhatuse ja nõukogu liikmetele nendega lepingu lõpetamise korral hüvitist ei maksta.

Investeeringud

Aruandeaastal investeeringuid ei tehtud.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

OÜ Klaverite Kants eesmärgiks järgmisel majandusaastal on põhitegevusega jätkamine ning klaverite renditeenuse valiku laiendamine.

Prioriteediks ettevõtte poolt esindatavate klaveritootjate brändide uute mudelite valiku täiendamine. Ettevõte jätkab ka professionaalsele klaveritehnikule pakutava rahvusvahelise erialase täiendkoolitusega Austrias ja

Saksamaal.

Heli Mõttus juhataja (juhatuse esimees)

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.