KUMMIVARA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1210 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 60 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga komme

KUMMIVARA OÜ hetkeolukord

Juba 1210 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 60 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

.

Kummivara OÜ põhitegevus on kummitehnoloogiaga seotud ettevõtete ja varade haldamine.

Kummivara OÜ emaettevõtja on Riigiressursside Keskus OÜ ning ettevõte kuulub Estonia Capital

OÜ konsolideerimisgrupi koosseisu.

Kummivara OÜ poolt 2021. aastal asutatud tütarühing Kummar Rehvid OÜ tegeleb Wolf Tyres kaubamärgi all sõidu- ja pakiautode rehvide taastamisega Ida-Virumaal Vokas asuvas tehases.

2022. a-l omandas Kummivara OÜ 100% osaluse Kummar OÜ-s, mis tegeleb kummisegude arendamise ja toorkummi tootmisega Maardus asuvas tehases. Ettevõte arendab kummitehnoloogiaid, mis võimaldavad rehvide ja kummimaterjali taaskasutamist ning vähendada seeläbi uute loodusressursside kasutamist.

Kuna tegemist on tehnoloogia arenduse ja ettevõtete käivitamise faasiga, siis sellest tulenevalt on ka majandustulemused üsna tagasihoidlikud ning grupp tervikuna kahjumis. Seetõttu on ka ettevõtte omakapital negatiivne. Ettevõtte tegevust finantseeritakse peamiselt emaettevõtja laenudega siis sellest tulenevalt ei mõjuta see ettevõtte maksevõimet ega kahjustata ka teiste võlausaldajate huve.

Peamised finantsnäitajad:

Suhtarv Arvestusmetoodika 2023.a 2022. a.

Käibe puhasrentaablus, (%) Puhaskasum/müügitulu x 100 -221,22 -303,48

Varade puhasrentaablus, (%) ROA Puhaskasum/varad kokku x 100 -50,77 -91,75

Omakapitali rentaablus, ( %) ROE Puhaskasum/omakapital kokku x 100 27,46 38,14

Maksevõime üldine tase Käibevara/lühiajalised kohustised 5,42 2,59

Varade tootlus Müügitulu/varad kokku 0,23 0,30

Konsolideerimisgrupis töötas aruandeaastal kokku 17 inimest ja neile maksti kokku 346 509 EUR (2022. a 15 inimest 297 375 EUR) töötasusid. Ettevõtte juhtkonda kuulub üks juhatuse liige.

Seoses jätkuva kahjumiga ja üldise keerulise majanduskeskkonnaga on ettevõtte omanikud otsustanud kogu kummigrupi tegevuse 2024. majandusaastal lõpetada ja ettevõtte varad realiseerida.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Vanarehvide uputuse vastu on rohtu

Joanna Laast kirjutas Delfi Roheportaalis, et meid ootab ees kasutatud rehvide uputus, sest elektriautode rehvid kuluvad tavapärasest kiiremini. Wolf Tyres tege
wolftyres.ee

Rehvide märgistus

404 pilti ei leitud
wolftyres.ee

Kergveoki rehvid

Väikebusside rehvid: populaarsed mudelid Väikebusside rehvid on kommertsveoki rehvid, mis on mõeldud paigaldamiseks kaupa või reisijaid vedavatele sõidukitele.
wolftyres.ee

Soovitused talverehvide kasutamisel

Ilmastikuolusid on talvised, kui mis tahes teeosas on lund, jääd või lörtsi. Samuti, kui tee on märg ja temperatuur on 0 kraadi või alla selle ja ööpäeva keskmi
wolftyres.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.