RAIDRE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 6845 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga aga kommen

RAIDRE OÜ hetkeolukord

Juba 6845 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Raidre OÜ on asutatud 2006. aastal. Ettevõte põhitegevusalaks on ehitus-viimistlusteenuse pakkumine.

2023.aastal jätkati ehitus-viimistlusteenuse pakkumisega. Ehitus-viimistlusturg oli endiselt väga tugevalt mõjutatud 2022.aasta veebruaris alanud sõjast Ukrainas. Siiski võib 2023.aasta majandusaasta tulemustega üldjoontes rahule jääda. Suudeti lõpetada mitmed objektid ning alustati uute projektidega. Majandusaasta lõppes küll kahjumiga, kuid ettevõtte jaoks oluline märk on see, et võrreldes eelneva aastaga suudeti müügitulu oluliselt kasvatada.

2024.aastal jätkatakse ehitus-viimistlusteenuse pakkumisega. Eesmärgiks on alustatud projektide lõpetamine ning uute klientide leidmine.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas nutikad remondid muudavad üürikinnisvara turuväärtust?

Nutikad remondid lähevad lihtsatest parandustest kaugemale; need on strateegilised täiustused, mis suurendavad üürikinnisvara funktsionaalsust, ohutust ja estee
ssb.ee
Nutikad remondid lähevad lihtsatest parandustest kaugemale; need on strateegilised täiustused, mis suurendavad üürikinnisvara funktsionaalsust, ohutust ja esteetilist atraktiivsust. Need remondid ei ole ainult probleemide lahendamine nende tekkimisel, vaid arukate otsuste tegemine, mis suurendavad kinnisvara turuväärtust ja atraktiivsust potentsiaalsetele üürnikele. Õigeaegsed ja hästi teostatud remondid võivad oluliselt mõjutada kinnisvara üüri väärtust. Need tagavad, et kinnisvara püsib konkurentsivõimeline turul, vastab nõudlike üürnike ootustele ja võimaldab kõrgemat üürihinda.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.