IGONGO MBARARA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
IGONGO MBARARA OÜ senised juhid Liisi Rosenberg ja Robert Tokman on vist otsustanud, et neil on jamast kõrini ja veidi aia taha läinud maimuke on jäänud Lauri H

IGONGO MBARARA OÜ jäeti tankisti orbudekodusse

IGONGO MBARARA OÜ senised juhid Liisi Rosenberg ja Robert Tokman on vist otsustanud, et neil on jamast kõrini ja veidi aia taha läinud maimuke on jäänud Lauri Hansbergi kasvatada.
  • IGONGO MBARARA OÜ on asutatud: 2006. aastal
  • Juht: Lauri Hansberg
  • Käive 2017. aastal: 1,4 miljonit eurot
IGONGO MBARARA OÜ, mis varem kandis nime VEGOTAR OÜ, on jätnud esitamata paar maksudeklaratsiooni. Kas need peidavad mingeid eriti tumedaid saladusi, et juhid seetõttu plehku pistsid? Muidu paistab, et tegemist on vägagi toreda firmaga, millel korralik käive ja mõnus kasum. Näiteks 2016. aastal jäi ettevõte 1,3 miljoni euro suuruse käibe juures kasumisse 399 590 euroga. Endised juhid Rosenberg  ja Tokman juhivad üheskoos veel VEGOTAR TÖÖSTUSAUTOMAATIKA OÜ-d ja LINASKI OÜ-d, mõlemad on esitanud kõik nõutud aruanded, kuid nii kena kasumit kui IGONGO MBARARA OÜ-l neil ette näidata ei ole. IGONGO MBARARA OÜ  uus juht Lauri Hansberg on vana patukott kõiges, mis puudutab ettevõtlust. Ta on kokku 96 ettevõtte juhatuses, neist 48 on võlgades ja 66 on jätnud esitamata mõne aruande. Tema juhitud ettevõtete maksuvõlg on kokku juba üle 400 000 euro. Ilmselgelt ei ole ka IGONGO MBARARA OÜ tulevik teab kui lootusrikas, kuna Hansbergi kasvandikest üldjuhul enam asja ei saa.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.