AADALBERT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Aadalbert OÜ eesmärk on pakkuda kvaliteetseid ja vastupidavaid aialahendusi igale kliendile. Meie tegevus hõlmab mitmesuguste aedade, väravate ja automaatika va

Ettevõtte lugu

Aadalbert OÜ eesmärk on pakkuda kvaliteetseid ja vastupidavaid aialahendusi igale kliendile. Meie tegevus hõlmab mitmesuguste aedade, väravate ja automaatika valmistamist ning paigaldamist.

Aadalbert OÜ on pühendunud ettevõte, mis tegutseb aastast [aasta] ja millel on tugev kogemus aia- ja väravatööstuses. Oleme uhked oma professionaalse meeskonna üle, kes lähtub alati kliendi soovidest ja vajadustest. Meie jaoks on oluline pakkuda parimat lahendust igas olukorras, olgu see siis klassikaline puitaed, modernne paneelaed või eksklusiivne sepisvärav.

Pakume laia valikut tooteid ja teenuseid, sealhulgas puitaiad, paneelaiad, sepisaiad, võrkaiad ning väravad ja automaatika. Kõik meie tooted on valmistatud kõrgeima kvaliteediga materjalidest, et tagada nende vastupidavus ja pikaealisus. Meie käsitöömeistrid ja tehnikud on oma ala eksperdid, kes tagavad täpsuse ja kvaliteedi igas projektis.

Aadalbert OÜ jaoks on oluline ka innovatsioon. Seetõttu pakume kaasaegseid lahendusi, nagu automaatväravad ja tõkkepuud, mis teevad meie klientide elu mugavamaks ja turvalisemaks. Meie eesmärk on luua aialahendusi, mis ei ole mitte ainult funktsionaalsed, vaid ka esteetiliselt meeldivad ja keskkonnasõbralikud.

kodulehele

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

AADALBERT OÜ tegevusaruanne 2023

2023. aastal olid Aadalbert OÜ peamiseks tegevusalaks aedade ja väravate ehitus.  Osaühingu 2023.aasta müügitulu oli 404973 eurot ja puhaskasum 374 eurot.  2023
ssb.ee
2023. aastal olid Aadalbert OÜ peamiseks tegevusalaks aedade ja väravate ehitus. Osaühingu 2023.aasta müügitulu oli 404973 eurot ja puhaskasum 374 eurot. 2023.aastal oli Aadalbert OÜ keskmine töötajate arv 9 inimest. Töötajate töötasu koos sotsiaalmaksudega oli 112627 eurot.. Järgmisel majandusaastal plaanime jätkata piirdeaedade projekteerimise ja ehitusega. Aastaaruande koostamisperioodil ei ilmnenud juhtkonna hinnangul täiendavalt selliseid sündmusi, mis võiksid mõjutada oluliselt järgmiste majandusaastate tulemusi.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.