STONE HOUSE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 3773 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 18 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommen

STONE HOUSE OÜ hetkeolukord

Juba 3773 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 18 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 5 korda.

Tegevusaruanne 2023

OÜ Stone House alustas oma tegevust 2007. aastal ehitustegevusega. Täna teostame kaeve- ja planeerimistöid, vundamentide ehitustöid, lammutustöid ja tegeleme ehitusliku täitematerjalide müügiga.

Majanduskeskkond ja selle mõjutused

Statistikaameti hinnangul vähenes Eesti majanduse maht 2023. aastal kokkuvõttes 3%. Eesti Panga majandusprognoosi järgi kujuneb Eesti majanduslangus seni arvatust pikemaks, mille peamisteks põhjusteks on Eesti eksporditurgude halb seis ja kahanenud konkurentsivõime.

Enamike prognoosijate hinnangul ootab Euroala ees majanduskasv, mis jääb alla ühe protsendi, eeldusel, et Euroopa Keskpank vähendab intressimäärasid.

Võimalusi kiiremaks, 3% lähedaseks majanduskasvuks, on oodata 2025. ja 2026. aastal.

Valuutakursside ja intressimäärade muutumisega seonduvad riskid 2023. aastal ja majandusaasta aruande koostamise perioodil ei ilmnenud olulisi valuutakursside ega börsihindade muutumisega seonduvaid riske – ettevõtte arveldused toimuvad kõik eurodes. Ettevõte on avatud intressimäärade muutumise riskile osas, kus kaasatud võõrkapitali hind sisaldab euribori määra. 2023. aastal jätkas Euroopa Keskpank kasvanud inflatsiooni ohjamise eesmärgil euribori määra tõstmist. Aruandeaasta lõpuks oli ettevõtte võõrkapitali hinnas sisalduv euribor tõusnud 4% juurde. Erinevate analüütikute hinnangul oodatakse 2024. aastal Euroopa

Keskpanga poolt intressimäärade langetamist.

Majandustegevusest 2023. aastal

Stone House OÜ peamisteks töödeks on taldmike ja vundamentide ehitus, aga teeme ka teisi erinevaid ehitustöid ja müüme täitematerjali.

Oleme teostanud ehitustöid nii tootmishoonete kui eriotstarbeliste ehitiste ehitusel.

Ettevõtte müügitulu küll vähenes võrreldes eelmise aastaga ja oli 2023. aastal 3829 tuhat eurot, 2022. aasta müügitulu oli 4300 tuhat.

Müügitulust moodustas 91 protsenti ehitustegevus ja sellega seotud teenused, 2022. aastal moodustas ehitustegevus kogu käibest 94 protsenti. Aruandeaastal lõpetasime eelmisel aruandeaastal pooleliolevad objektid, mida oli 1547 tuhande euro väärtuses.

Osaühingu juhtkond peab oluliseks keskkonnakaitset ning jälgib Euroopa Liidu keskkonnanõudeid, mistõttu toimub tehnika uuendamine pidevalt.

Aruandeaastal suurendasime ja uuendasime masinaparki 401 tuhande euro eest. 2022. aasta investeeringud olid 131 tuhat eurot.

Stone House OÜ annab tööd 19 inimesele.

Ettevõttes töötavad pikaajalise kogemusega spetsialistid, mis garanteerib teostatud tööde kvaliteedi.

Juhatuses aruandeaastal muudatusi ei toimunud.

Eesmärgid ja hinnangud 2024. aastal jätkatakse samal tegevusalal ja olulisi muutusi majandustegevuses ei planeerita. Juhtkonna hinnangul ei ole ilmnenud aruande koostamise perioodil täiendavalt sündmusi, mis võiksid oluliselt mõjutada nii 2023. aasta kui ka järgmiste majandusaastate tulemusi ning vaatamata raskele olukorrale majanduses on ettevõtte juhtkond kindel tegevuse jätkuvuses.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.