KULON ENERGY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 804 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga komment

KULON ENERGY OÜ hetkeolukord

Juba 804 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

1. Ettevõtte Üldine Ülevaade

Ajalugu ja asutamisaasta

Kulon Energy OÜ asutati 18. mail 2007. aastal. Esialgu tegeles ettevõte ehitusmaterjalide müügi ja ehitusega, millest sai ettevõtte põhitegevus ligikaudu seitsme aasta vältel. Hiljem keskendus ettevõte kinnisvara rendile ja nõustamisele.

Missioon ja Visioon

Missioon: Pakkuda innovatiivseid ja kvaliteetseid inseneriteenuseid, mis toetavad jätkusuutlikku arengut ja tehnilist progressi.

Visioon: Saada tunnustatud ja usaldusväärseks partneriks inseneriteenuste valdkonnas, edendades kvaliteeti ja klientide rahulolu.

Põhiväärtused (cid:127) Kvaliteet: Pühendume parima võimaliku teenuse pakkumisele.

(cid:127) Innovatsioon: Otsime pidevalt uusi ja paremaid lahendusi.

(cid:127) Usaldusväärsus: Oleme oma klientidele kindel ja püsiv partner.

(cid:127) Jätkusuutlikkus: Tegutseme vastutustundlikult, arvestades keskkonnamõjusid.

2. Majandusaasta Kirjeldus

Tegevusvaldkonnad

Kulon Energy OÜ tegutseb järgmistes valdkondades: (cid:127) Inseneritegevused ja tehniline nõustamine (cid:127) Ehituslik insener-tehniline projekteerimine (cid:127) Ekspertiis ja nõustamine

Põhitegevused ja projektid

Peamised tegevused hõlmavad erinevate inseneriteenuste pakkumist, ehitusprojektide tehnilist projekteerimist ja ekspertarvamuste andmist. 2023. aastal keskendusime mitmete oluliste projektide elluviimisele, sealhulgas näiteks Lastekodu tn tehnovõrkude projekteerimine, Paljassaare tee tehnovõrkude projekteerimistööde juhtimine, mis kestab ka käesoleval aastal.

Olulised sündmused ja saavutused

Alates 2021. aastast, pärast juhatuse liikme tööle asumist, on ettevõtte käive näidanud olulist tõusu. See periood on toonud kaasa ka mitmeid strateegilisi partnerlusi ja suuremahulisi projekte, mis on aidanud tugevdada meie positsiooni turul.

Turuseis ja konkurents

Konkurents inseneriteenuste valdkonnas on tihe, kuid meie ettevõte on suutnud end eristada kvaliteetse teenuse ja paindliku lähenemisega. 2023. aastal jätkasime turuosa kasvatamist tänu oma innovaatilistele lahendustele ja tugevatele kliendisuhetele.

3. Finantsülevaade

Peamised finantstulemused 2023. aasta lõppes positiivsete majandustulemustega, kus käive ja kasum olid mõlemad märkimisväärselt kasvanud võrreldes eelnevate aastatega.

Investeeringud ja rahastamine

Ettevõte tegi strateegilisi investeeringuid personalikoolitusse, mis aitavad tõsta teenuste kvaliteeti ja efektiivsust.

4. Riskijuhtimine

Peamised riskid ja nende haldamine

Peamisteks riskideks on turumuutused, konkurents ja tehnoloogilised uuendused. Neid riske haldame läbi pideva turu jälgimise, paindliku äristrateegia ja investeeringute uuenduslikesse lahendustesse.

Kindlustused ja tagatised

Ettevõttel on piisavad kindlustuskatted ja finantstagatised, et kaitsta end ootamatute sündmuste ja riskide eest.

5. Tulevikuplaanid ja Arengustrateegia

Lühiajalised ja pikaajalised eesmärgid

Lühiajalises perspektiivis keskendume olemasolevate teenuste täiustamisele ja uute klientide leidmisele. Pikaajalised eesmärgid hõlmavad tegevuse laiendamist uutele turgudele ja teenuste portfelli mitmekesistamist.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.