ADVINCI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 779 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommente

ADVINCI OÜ hetkeolukord

Juba 779 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Hedvig Tahlfeldt (06.08.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2023

ADVINCI OÜ on registreeritud 2007 aastal.

2023. aastal jätkasime portaali koer.ee arendamist, peamiselt portaali e-poe osaga, samuti arendasime e-poodi kass24.ee, mis on mõeldud kassiomanikele.

2024 aastal on plaanis kasvatada e-kaubandusega seotud koer.ee e-poe ning kass24.ee e-poe käivet ja kasumit, arendada välja klientide võrgustik.

Lisaks tegeleme interaktiivse meedia, veebilehekülgede valmistamise, arendamise, haldamise, otsimootoriturunduse ja optimeerimise ning turundusalaste konsultatsioonidega.

Ettevõtte juhatusele töötasu ei makstud. Palgalist tööjõudu 2023 a. ettevõttes ei olnud ja juhatajale eritasusid ei makstud.

Hedvig Tahlfeldt

Juhataja

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

minny kirjutas uue postituse, Piinlik - aga natuke naljakas ka, blogis minny

Tulen mina töölt koju. Korteri omanik (vanem härra), koos kahe keskealise noorhärraga koridoris. Meil on kolme korteri peale ühine koridor. Ma ootan kannatlikul
blogi.ee

minny kommenteeris uut postitust, Kiusajale, blogis minny

Kallis Ahmet, ma olen väga huvitatud sellest nimekirjast, mis minu postituses on väär info. Kas oleks võimalik saada seda punkt-vormis?
Ettetänades
Minny
blogi.ee

minny kirjutas uue postituse, Uus tasutapilt, blogis minny

Ma tunnen end natuke üksildasena. Mõtlesin oma blogi alguse peale. Kui ma alustasin, siis oli mul 2-3 blogi, mida mulle väga meeldis lugeda. Nii väga tahtsin te
blogi.ee

minny kirjutas uue postituse, Life Sucks, blogis minny

Ma arvan, et pealkiri ütleb juba kõik. Siin ei ole vaja midagi täpsustada. Võib-olla see pisiasi, et minu elu sakib. (Kibe naeratus.)
Mu vanaema suri 04.08.2024
blogi.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.