KAARNAJÄRVE ÕPPE- JA SPORDIBAAS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 958 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 134 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommen

KAARNAJÄRVE ÕPPE- JA SPORDIBAAS OÜ hetkeolukord

Juba 958 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 134 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 140 korda.

Tegevusaruanne 2023

2013.a. suvel ostis ettevõte avalikul enampakkumisel Tallinna Ülikoolile kuulunud õppe- ja spordibaasi Vana-Otepää lähedal. Pärast kinnistu ostu on tegeletud selle heakorrastamise ja edasiste arendusplaanide väljatöötamisega.

Kaarnajärve Õppe- ja Spordibaas valmis 2023. aastal.

Riskid ja riskijuhtimine

Igapäevatöös puutub OÜ Kaarnajärve Õppe- ja Spordibaas kokku erinevate äritegevusega seotud riskidega.

Üürnikega seotud krediidirisk puudub kuna siiani on kliendid maksnud õigeaegselt.

Likviidsusriski maandab ettevõte piisava suurusega rahareservide abil. Samuti on emaettevõttel piisavalt likviidsust, et vajadusel tagada tütarettevõtte likviidsus.

Valuutarisk ettevõttel puudub, sest kõik tehingud toimuvad eurodes.

Üldine majandusolukord 2022. aastal alanud majanduslangus jätkus Eestis ka 2023. aastal. Selle peamiseks põhjuseks olevate sisendhindade järsu kasvu ning eksportturgude nõudluse languse kiiret pöördumist ei ole näha ka 2024. aastal. Valitsuskulude defitsiit ja tänane eelarvepoliitika ei luba riigil oluliselt majanduselu elavdada. Pigem vastupidi – täiendavate maksudega (käibemaksu ja tulumaksu tõus ning planeeritav uus auto- ja suhkrumaks) püütakse küll eelarve defitsiiti vähendada, kuid see toob kaasa majanduse jahtumise ning ostujõu vähenemise. Positiivse poole pealt võib välja tuua jätkuvalt madala tööpuuduse ning jaekaupmeeste rõõmuks lisandväärtuse järjest suurema ülekandumise tööandjatelt töövõtjatele, sest palkade kasv (2023. aastal 11% võrreldes aasta varasemaga) ületab jätkuvalt tootlikkuse kasvu.

Siin esitatud andmed pärinevad Swedbanki, Statistikaameti ja Colliers Internationali poolt avaldatud ülevaadetest.

Olulisemad suhtarvud 2023 2022

Lühiajalise võlgnevuse kattekordaja 428% 67%

Võlakordaja 0,36% 5%

Kohustiste ja omakapitali suhe 0,36% 5%

Lühiajalise võla kattekordaja: Käibevara / Lühiajalised kohustused * 100

Võlakordaja: Kohustused kokku / Koguaktivad * 100

Kohustiste ja omakapitali suhe: Kohustised / Omakapital * 100

Ettevõttel on 1 töötaja.

Juhatus koosneb ühest liikmest, kellele töötasu ei maksta.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.