FRUIT XPRESS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 29 287 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 56 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kom

FRUIT XPRESS OÜ hetkeolukord

Juba 29 287 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 56 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Fruit Xpress OÜ on tuntud ettevõte, mis on spetsialiseerunud restoranide, hotellide, catering-firmade ja suurköökide varustamisele. Ettevõtte laia tootevalikusse kuuluvad värsked puu- ja köögiviljad, piima- ja lihatooted, konservid, kuivained ja muud toidu- ja tarbekaubad. See on ettevõte, mis on pühendunud kvaliteetsete toodete pakkumisele, mis vastavad klientide vajadustele ja ootustele.2022. aasta esimesel poolaastal mõjutas Covid-19 viiruse mõju oluliselt leebemaks, mis võimaldas toitlustussektoril taastada oma võimekuse normaalselt toimida. See tähendas, et Fruit Xpress OÜ suutis ületada olulises osas seatud müügi eesmärke võrreldes eelnevate aastatega. See on märkimisväärne saavutus, arvestades, et ettevõte on suutnud säilitada oma positsiooni turul, hoolimata keerulistest aegadest.

Kuid 2022. aasta kevadel alanud sõda Ukrainas ja sellest tingitud energiakriis, tooraine hindade meeletu tõus maailmaturul ning kõrge inflatsioon on seadnud ettevõtjatele uued keerulised väljakutsed. Need väljakutsed nõuavad ettevõtetelt paindlikkust ja võimet muutustega kaasa minna.

Fruit Xpress OÜ on teinud mitmeid olulisi muudatusi, et kohaneda nende muutustega. Näiteks otsustas ettevõtte juhatus auditeerida majandusaasta aruande seisuga 30.06.2022 ja muuta majandusaastat alates 01.07.2022. Uue majandusaasta periood on 01.07.-30.06. Lisaks on ettevõte juurutanud uue lao- ja majandustarkvara koos skännersüsteemidega ning värvanud ja tööle rakendanud uusi töötajaid.

Ettevõtte tulemused näitavad, et kliendid usaldavad Fruit Xpress OÜ-d kui paindlikku partnerit, kes pakub kiireid logistilisi lahendusi, kvaliteetseid tooteid ja paindlikku hinnakujundust. Tänu klientide usaldusele ja laoprotsesside võimekusele suutis ettevõte 2022. aasta poolaastal saavutada väga hea müügikäibe.

Ettevõtte finantsnäitajad on samuti muljetavaldavad. Näiteks oli ettevõtte netokäive 30.06.2022 seisuga 13 893 tuhat eurot (2021. aastal 19 959 tuhat eurot). Puhaskasum oli samal ajal 511 tuhat eurot (2021. aastal 397 tuhat eurot). Fruit Xpress OÜ peamiseks müügituruks on Eesti ja enamiku müügitulust moodustab müük Eestisse. Ettevõte on investeerinud 30.06.2022 seisuga transpordivahenditesse ja muusse põhivarasse kokku 51 tuhat eurot.

Ettevõtte tööjõukulud 30.06.2022 seisuga moodustasid koos maksudega 1 202 tuhat eurot. Ettevõtte juhtkonnale on arvestatud 30.06.2022 seisuga töötasu koos maksudega 9,7 tuhat eurot. Fruit Xpress OÜ keskmine töötajate arv taandatud täistööajale oli 82.

Lõpetuseks toome välja mõned finantssuhtarvud ettevõtte majandustegevusest: Käibe puhasrentaablus = puhaskasum /kaupade netokäive * 100%, Käibe ärirentaablus = ärikasum/kaupade netokäive * 100%, Vara puhasrentaablus (ROA) = puhaskasum/keskmine vara * 100%, Omakapitali puhasrentaablus (ROE) = puhaskasum / keskmine omakapital * 100 %. Need näitajad aitavad mõõta ettevõtte tõhusust ja kasumlikkust.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

FruitXpress - HoReCa Värske ja kauasäiliv.

Fruit Xpress on paljude Eesti restoranide, hotellide ja catering-firmade koostööpartner - värske ja kvaliteetse tooraine pakkujana. Meie pühendumus ja järjepide
ssb.ee
Fruit Xpress on paljude Eesti restoranide, hotellide ja catering-firmade koostööpartner - värske ja kvaliteetse tooraine pakkujana. Meie pühendumus ja järjepidevus on võitnud klientide usalduse, nii oleme jõudnud HoReCa-sektori juhtivate ettevõtete hulka.

FruitXpress - Firmast Värske ja kauasäiliv.

Toidukaupade, puuviljade, köögiviljade, puuviljakorvide tellimine kulleriga koju või kontorisse on lihtne! Toidukaupade kojuveo teenust kasutades toob kuller vi
ssb.ee

Kommentaarid (1)

Good Day Sir Nitro Trading (Sarl-U) Please send your product price list and catalogue to us; we are interested to buy your products. Contact us on < hanandRodrigo@outlook.com > you are advice to reach to us through our official email for fast and easy communication Regards Mr.Hanand Rodrigo

Dropdown

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.