LOOK AHEAD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
LOOK AHEAD OÜ on 2008. aastal asutatud ettevõte, millele kuulub mänguasjade pood

LOOK AHEAD OÜ - mänguasjaäril kukkus põhi alt

LOOK AHEAD OÜ on 2008. aastal asutatud ettevõte, millele kuulub mänguasjade pood "Taibula". Mängukannide äri on aga tabanud rasked ajad, sest firma hingel lasub kopsakas maksuvõlg ning endised juhid on otsustanud lahkuda. LOOK AHEAD OÜ ca 98 500 eurone maksuvõlg pärineb möödunud aasta algusest, mil juhatuses olid Raido Purga ning tänaseks ettevõtlusest lahkunud Helina ja Kristi. Ei saa öelda, et need kolm ei oleks proovinud olukorda lahendada - täitmata maksukohustus oli kuni käesoleva aasta juuni alguseni vähemalt osaliselt ajatatud, kuid tänaseks on kolmik ettevõtte eesotsast lahkunud ning maksegraafikust pole enam jälgegi. Ainsana äritegevusega jätkav Raido Purga juhib hetkel kokku 7-t ettevõtet, millest ühel on probleeme - FOOD IN FOOD OÜ-l on ligi 11 000 eurone maksuvõlg ja üks käibedeklaratsioon on teadmata kadunud. Käesoleva aasta maikuust on LOOK AHEAD OÜ kaptenisillal Janek Paklinski ja Boriss Kaminski, kes pole veel midagi asjaliku jõudnud korda saata. Lisaks täitmata maksukohustusele on meestel vaja kõnealuses osaühingus esitada ka üks tulumaksu- ja kaks käibedeklaratsiooni. Boriss vastutab lisaks veel ka PAJURISTI ALUSMÄE OÜ eest, mis on kopsaka maksuvõlaga pankrotis. Janek on aga veelgi värvikama portfelliga mees - kokku on ta 12 ettevõtte eesotsas ning probleeme pole neist vaid ühel. LOOK AHEAD OÜ kodulehel väidetakse, et Taibula puhkab ja veebileht on uuendamisel, kuid arvestades hiljutisi sündmuseid ei imestaks me, kui seda uuesti ei avatagi. Selle aasta esimeses kvartalis tegi firma veel 5 töötajaga ligi 170 000 euro eest tehinguid, eks aeg näitab, milline saab olema teise kvartali tulemus.   • Kutsu Krediidiskoor appi oma klientide maksevõimekust hindama!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.