PEREARST PEETER BAKHOFF OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 570 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommente

PEREARST PEETER BAKHOFF OÜ hetkeolukord

Juba 570 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Üldinfo

OÜ Perearst Peeter Bakhoff on asutatud 2008. aastal. Ettevõte tegeleb perearsti teenuste osutamisega Kilingi-Nõmmes. Aruandeaasta müügitulu oli 306 149 eurot, mis moodustus 100% põhitegevusest. Aruandeaasta kasumiks kujunes 28 081 eurot.

Investeeringud 2023. aastal põhivahenditesse investeeringuid ei tehtud. OÜ Perearst Peeter Bakhoff ei teinud aruandeaastal kulutusi uurimis- ja arendustegevuseks ega planeeri neid ka järgmiseks aastaks.

Töötajad ja juhtkond

Ettevõttes on keskmiselt kolm töötajat, kelle töötasudeks arvestati kokku 136 477 eurot. Ettevõttel on üks juhatuse liige. Juhatuse liikmele tasu ei arvestatud. Juhatuse liikme ametist lahkumisel ei olle talle soodustusi ega hüvitisi ette nähtud.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Järgmisel majandusaastal on ettevõttel kavas jätkata traditsioonilise äritegevusega.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.