GRUND REALTY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1227 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 75 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommen

GRUND REALTY OÜ hetkeolukord

Juba 1227 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 75 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2023

Grund Realty OÜ tegeleb kinnisvara haldusega, müügiga ja nõustamisega. Peamiseks tegevuseks on büroo/äriruumide üürimine ja haldamine.

Möödunud aasta saavutused: 1. Ettevõte jätkas olemasoleva kinnisvaraobjekti tõhusat haldamist ja üürimist, tagades klientide rahulolu ning pikaajalise üürilepingu stabiilsuse; 2. Tugevdati suhteid olemasolevate üürnikega, pakkudes neile kvaliteetset teenindust ja vajalikke lahendusi; 3. Keskenduti tühjade üüripindade täitmisele, rakendades turundusstrateegiaid ja paindlikke üürilepingu tingimusi; 4. Ettevõtte finantsseis püsis stabiilsena ja näitas mõõdukat kasvu. Oleme jätkuvalt keskendunud tulemuslikule kulude juhtimisele ja kasumlikkuse suurendamisele; 5. Ettevõte tegi olulisi investeeringuid uutesse arendusprojektidesse, jätkates oma portfelli laiendamist ja mitmekesistamist.

Plaanid ja eesmärgid uuel aastal: 1. Uus Arendusprojekt: Uue aasta peamiseks väljakutseks on uue arendusprojekti ehituse algatamine. Kavatseme luua uuendusliku ja jätkusuutliku kinnisvaraarenduse, mis vastab klientide nõudmistele ja turu vajadustele; 2. Haldamis- ja investeerimisprojektidele keskendumine: Tunnistades turu muutuvaid dünaamikaid, kavatseme rohkem keskenduda kinnisvara haldamisele ja investeerimisprojektidele. Plaanime oma olemasolevat teenuste portfelli optimeerida ja leida uusi investeerimisvõimalusi; 3. Klientide rahulolu, jätkame klientide vajaduste täitmist ning pakume kvaliteetset ja professionaalset teenust. Klientide rahulolu ja pikaajalised suhted on meie jaoks esmatähtsad.

Möödunud aasta oli ettevõttele edukas, kus suurendasime nii kinnisvara haldamise efektiivsust kui ka üüritegevust. Uuel aastal seisame silmitsi uute väljakutsetega, sealhulgas uue arendusprojekti algatamisega ja keskendumisega haldamis- ning investeerimisprojektidele. Jääme pühendunuks oma klientidele ja eesmärkide saavutamisele ning jätkame ettevõtte jätkusuutlikku kasvu ja arengut.

Grund Realty OÜ juhatus on kaheliikmeline ja juhatusele arvestati tasusid 12 091 eurot.

Majandusaasta lõpetas ettevõte kasumiga, summas 20 108 eurot.

Lugupidamisega

Grund Realty OÜ juhatus

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.