TECHPROTRADE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 717 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 1,7 punktiga aga komment

TECHPROTRADE OÜ hetkeolukord

Juba 717 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 1,7 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

TechProTrade Tegevusaruanne **Aruandeperiood:** [2023] **Ettevõtte tegevusala:** tegeleb AI automatiseerimise ja tarkvara arendusega, Arduino ja Raspberry Pi toodete müügi ja programmeerimisega vastavalt klientide vajadustele. Lisaks pakume modifitseeritud seadmeid edasijõudnud klientidele.

**Tegevusaruande ülevaade:**

Aruandeperioodil keskendusTech Profit Solutions/ TechProTrade järgmistele tegevustele: * **AI automatiseerimise ja tarkvara arendus:** * Arendasime välja ettevõtetele süsteeme mis keskendusid automatiseerimisele.

* Pakkusime klientidele konsultatsiooni AI lahenduste osas * **Arduino ja Raspberry Pi toodete müük ja programmeerimine:** * Müüsime Arduino ja Raspberry Pi tooteid.

* Arendasime klientidele kohandatud lahendusi.

* **Modifitseeritud seadmete müük:** * Pakkusime edasijõudnud klientidele modifitseeritud seadmeid mis vastasid nende spetsiifilistele vajadustele.

**Saavutused:**

Suurendasime müügitulu eelmise aastaga võrreldes

Saime positiivset tagasisidet klientidelt meie AI lahenduste osas

Tulevikuväljavaated:

Rahvusvaheline laienemine: Plaanime laiendada oma tegevust rahvusvahelisele turule, et jõuda uute klientideni ja suurendada oma turuosa. Selleks uurime võimalusi koostööks välismaiste partneritega ning osaleme rahvusvahelistel messidel ja konverentsidel.

Tooteportfelli laiendamine: Kavatseme laiendada oma tootevalikut, lisades uusi ja innovaatilisi Arduino ja Raspberry Pi tooteid, mis vastavad kasvavale nõudlusele. Samuti uurime võimalusi uute AI lahenduste ja tarkvaratoodete arendamiseks.

Tehnoloogiline innovatsioon: Jätkame investeerimist teadus- ja arendustegevusse, et püsida tehnoloogiliste uuenduste esirinnas.

Eesmärk on arendada uusi AI automatiseerimise lahendusi, mis pakuvad klientidele veelgi suuremat efektiivsust ja kohandamisvõimalusi.

Kliendikogemuse parandamine: Pühendume oma klienditeeninduse ja -toetuse täiustamisele, et tagada klientide rahulolu ja pikaajalised suhted. Kavatseme luua rohkem ressursse ja juhendeid, mis aitavad klientidel meie tooteid ja teenuseid maksimaalselt ära kasutada.

Jätkusuutlikkus ja vastutustundlikkus: Oleme pühendunud jätkusuutlike ja vastutustundlike äripraktikate edendamisele. Uurime võimalusi, kuidas vähendada oma ökoloogilist jalajälge ja toetada kogukondi, kus tegutseme.

Need tulevikuväljavaated peegeldavad meie pühendumust kasvada ja areneda, pakkudes samal ajal oma klientidele parimaid võimalikke lahendusi ja teenuseid.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.