COOLDAY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Otsides lapsele sobivat hoiukohta, on oluline leida koht, kus väikeseid avastajaid oodatakse sooja südamega ja kus nende individuaalseid vajadusi arvestatakse.

Ettevõtte lugu

Otsides lapsele sobivat hoiukohta, on oluline leida koht, kus väikeseid avastajaid oodatakse sooja südamega ja kus nende individuaalseid vajadusi arvestatakse. Miki Minni Lastehoid pakub just seda - hubane ja turvaline keskkond Kadriorus ja Järvekülas, Rae vallas, kus Sinu laps saab avastada maailma koos sõpradega.

Meie lastehoiu grupp on teadlikult väiksem kui tavalasteaias, võimaldades meil pakkuda igale lapsele personaalset tähelepanu ja hooldust. Meie eesmärk on luua kodune õhkkond, kus lapsed tunnevad end mugavalt ja kus neil on võimalus areneda läbi mängu ja õppimise.

Üks oluline aspekt on meie poolt pakutav toit - valmistame kohapeal lastele kodust toitu, tagades nende heaolu ja tervisliku toitumise. Lisaks pakume mitmekülgset mängurõõmu ja arendavaid tegevusi, mis aitavad lastel avastada uusi oskusi ja huvisid.

Miki Minni Lastehoid on ideaalne koht väikestele avastajatele, kes soovivad rohkem kui lihtsalt hoiukohta - meie eesmärk on anda lastele eeldused iseseisvaks eluks. Õpetame potil käimist, iseseisvat söömist ning aitame lutist võõrutamisel, aidates neil saavutada olulisi verstaposte nende arengus.

Asukoht on samuti meie tugevaks küljeks - Kadrioru Lastehoid asub kesklinna vahetus läheduses, mere ääres, pakkudes palju võimalusi värskes õhus mängimiseks ja Kadrioru parki külastamiseks. Transpordiühendus on mugav, võimaldades lapsevanematel hõlpsasti meie juurde jõuda nii bussi kui ka trammiga.

Miki Minni Lastehoid on avatud esmaspäevast reedeni kell 8.00-18.00, ning nädalavahetustel ja õhtuti kokkuleppel. Oleme valmis pakkuma teie lapsele parimat hoolt ja arengukeskkonda, et nad saaksid kasvada õnnelikeks ja iseseisvateks inimesteks.

Võtke meiega ühendust ja leiame koos parima lahenduse teie lapsele!

uuri lisaks

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Sünnipäev

  Sünnipäev   Tule pea oma lapse sünnipäev meie juures! Meie mängutuba on ilusates rõõmsates toonides, mille seinad on maalitud Miki-Minni tegelasteg..
ssb.ee

Proovipäev

  Proovipäev Too oma laps tasuta proovipäevale! Proovipäeva kestvus 10.00-13.00 või 16.00-18.00. Kaasa oleks hea võtta õueriided, vahetusjalanõud, va..
ssb.ee

Päevakava

  Päevakava 8.00-9.00 Laste vastuvõtt, mängimine ​8.30-9.00 Hommikusöök 9.30-10.00 Hommikuring 10.00-11.00 Mängulised õppetegevused (õpime tundm..
ssb.ee

COOLDAY OÜ tegevusaruanne 2022

Coolday OÜ 2022 aaasta põhitegevus oli lastehoiuteenuse pakkumine.  2022.a. 24 veebruaril alanud Ukraina sõja mõjud ning sanktsioonid ja piirangud, mis on kehte
ssb.ee
Coolday OÜ 2022 aaasta põhitegevus oli lastehoiuteenuse pakkumine. 2022.a. 24 veebruaril alanud Ukraina sõja mõjud ning sanktsioonid ja piirangud, mis on kehtestatud Venemaale ja Valgevenele, pole ettevõtte tegevusele märkimisväärset mõju avaldanud. Seoses ebastabiilse majandusolukorraga Eestis ning kogu maailmas ja selle lõplikku tagajärge ette nägemata on juhtkonnal keeruline täpselt hinnata võimalikku kvantitatiivset mõju majandusüksuse järgmise perioodi finantsnäitajatele. Esialgne ja hetkel saada olevate andmetepõhjal leiab juhtkond, et olukorral ei ole osaühingule majandustegevuse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.