K.O.G.KAPITAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 740 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga komment

K.O.G.KAPITAL OÜ hetkeolukord

Juba 740 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Sissejuhatus

K.

O.

G.

Kapital OÜ on konsultatsiooni ettevõte, mis on spetsialiseerunud ettevõtete korrastamisele ja tootlikkuse juhtimise teenuste pakkumisele. Meie peamised tegevusalad hõlmavad ettevõtete struktuuri ümberkujundamist, tootmisprotsesside optimeerimist ja tootlikkuse suurendamist.

Alates aastast 2019 oleme oma teenuste valikut laiendanud, lisades inseneritegevused ja tehnilise nõustamise. See tähendab, et meie klientidele pakume nüüd ka tehnilist tuge ja nõustamist, mis aitab neil oma tootmisprotsesse paremini hallata ja optimeerida.

Meie teenuseid kasutavad peamiselt tootmisettevõtete juhid ja juhatuse liikmed, kes vajavad praktilisi teadmisi ja kogemusi tootliku ettevõtte juhtimiseks ja erinevate insenerilahenduste rakendamiseks. Meie eesmärk on aidata neil oma tootmisprotsesse paremini mõista ja juhtida, et suurendada tootlikkust ja efektiivsust.

Aastatel 2020-2021 oleme oma teenuste valikut veelgi laiendanud, lisades ettevõtete tootmisüksuste protsesside digitaliseerimise ja tootmisoperatsioonide automatiseerimise juhtimise. See tähendab, et me aitame ettevõtetel oma tootmisprotsesse automatiseerida ja robotiseerida, et suurendada tootlikkust ja vähendada inimvigade riski.

Alates aastast 2022 pakume ka ametialase struktuuri korrastamise nõustamisteenust. See hõlmab ettevõtte struktuuri ümberkujundamist, motivatsioonisüsteemide väljatöötamist ja mõõdetavate töösoorituste hindamist. Meie eesmärk on aidata ettevõtetel luua tõhus ja motiveeriv töökeskkond, mis aitab kaasa töötajate produktiivsuse ja rahulolu suurendamisele.

2023. aastal moodustas K.

O.

G.

Kapital OÜ müügitulu 56 056 eurot, mis võrreldes 2022 aastaga (60 790 eurot) vähenes. Aruandeaasta puhaskasumiks kujunes 24 167 eurot. Kõik meie teenused on suunatud Eesti turule, mis moodustab 100% meie müügitulust.

Personal

K.

O.

G.

Kapital OÜ tööjõukulud 2023. aastal olid kokku 10 438 eurot. Meie ettevõttes töötab keskmiselt üks töötaja, kes on pühendunud meie klientide teenindamisele ja nende vajaduste rahuldamisele.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

K.

O.

G.

Kapital OÜ juhtkond on 2024. majandusaastaks seadnud järgmised eesmärgid: jätkata ettevõtete kaardistamist, eesmärgiga tuvastada praktilise konsultatsiooni teenusest huvitatud tootmisettevõtteid; saavutada planeeritud tulumaht; järgida koostatud tegevuskava.

Aivar Kärmas

Juhatuseliige

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.