VERGRAND GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Sander Virro* (27) on ettevõtja, kes hoolimata noorest east on jõudnud figureerida juba 24 ettevõtte juhatuses, mõnes neist kauem, mõnes vähem. 

Ettevõtteid

Carl Kink’i ja Sander Virro vangerdused 2018. aastal

Sander Virro* (27) on ettevõtja, kes hoolimata noorest east on jõudnud figureerida juba 24 ettevõtte juhatuses, mõnes neist kauem, mõnes vähem.  Ettevõtteid on ta seejärel loovutanud peamiselt ärimehele Carl Kink**, kelle vöö vahel on juba palju muljetavaldavam kogus probleemseid ettevõtteid. Siinkohal vaatleme viimast nelja ettevõtet, mis Sander selle aasta veebruaris Carl’ile loovutas.  14.02.2018 liikusid Sander Virro käest Carl Kink’ile HARVAATOR OÜ, LOOP EXPRESS OÜ, COMMOB OÜ ja VERGRAND GRUPP OÜ. Kõigil neljal ettevõttel oli selleks ajaks lõppenud käibemaksukohustus ning majandustegevus seega eeldatavalt seiskunud. HARVAATOR OÜ oli selleks hetkeks seisnud jõude kõige kauem – alatest 2015. aasta lõpust ning sellest ajast on ettevõttel esitamata ka majandusaasta aruanded. LOOP EXPRESS OÜ lõpetas tegevuse 2017. aasta alguses, tänaseks on esitamata 2016. aasta majandusaasta aruanne ja 2017. aasta alguse käibedeklaratsioonid.  COMMOB OÜ ja VERGRAND GRUPP OÜ tegutsesid veel 2017 aasta lõpuni. COMMOB OÜ kolmanda kvartali käive oli üle 437 000 euro ja VERGRAND GRUPP OÜ neljanda kvartali käive oli pisut üle 100 000 euro. Mõlemal ettevõttel on tänase seisuga esitamata deklaratsioone.  Lisaks muule, tekib ka küsimus, miks peaks korraliku käivet tegev ettevõte ootamatult majandustegevuse peatama ning nõnda kirju portfelliga isiku kätte liikuma? 

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.