CASA ESTONE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 621 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommente

CASA ESTONE OÜ hetkeolukord

Juba 621 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Casa Estone OÜ esmakandeaeg Äriregistris on 27. jaanuar 2009. a.

Äriühing loodi peamiselt investeerimistehingute tegemiseks kinnisvarasse kasutades soodsat turusituatsiooni. Märgitud eesmärgil soetas äriühing kinnisasja asukohaga Viru tn 24,Valli tn 24,

Müürivahe tn 38, Tallinn (registriosa nr 1001, katastritunnus 78401:101:0130, pindala 713 m²).

Vastav kanne kinnistusraamatus on tehtud 02. märts 2009. a.

Pikaajalised nõuded on kajastatud soetusmaksumuses. Nõuete allahindamise vajadus puudub, sest nõuded on garanteeritud võlgniku varaga, milleks on hoonestusõigus ja millega kaetakse võlgniku kohustused tulevikus. Ülalnimetatud vara väärtus on nõuete bilansilisest väärtusest kõrgem. Nõuete nominaalväärtus (kohtuotsusega kinnitatud põhinõuded pluss kõrvalnõuded) on aastaaruande kinnitamise momendiks ca. 1,4 mil. eurot.

Aktiivset tegevust ettevõtte omandis oleva kinnisvara kasutamisel ei ole viimastel aastatel toimunud ning seda pole ka lähiaastatel oodata. Kinnistu on osaliselt tühi ning teise osa rendib välja hoonestusõiguse omanik, kes on Casa Estone OÜ võlgnik (pankrotis).

Hoonestusõiguse omanik ei ole seda veel Casa Estone OÜ-le üle andnud, kuid sellega loodetakse tulevikus, pärast tema pankrotiprotsessi lõppu, et võlgnik tasub oma kohustused Casa Estone OÜ ees selle hoonestusõiguse üleandmisega. Selle täpset või eeldatavat kuupäeva pole veel kindlaks tehtud kuna ei ole täpselt teada pankrotiprotsessi lõppu kuupäeva. Casa Estone OÜ nimetatud pankrotiprotsessis on peamine ja tegelikult ainus võlausaldaja.

Sesoonsuse, tsüklilisuse ning valuutakursside ja börsikursside muutuste mõju Casa Estone OÜ tegevusele ei ole sellega seoses asjakohane. Samas võivad kinnisvara omava ettevõtte tegevust kindlasti mõjutada kinnisvara turuhindade muutused ja intressidega koormatud laenukohustuste turuintressimäärade muutused. Aruandeperioodil intressimäärade muudatused siiski olulist negatiivset mõju tegevustulemustele ei avaldanud, kuigi pikaajaliste laenukohustuste diskonteerimisest tulenevad intresside finantskulud olid olulised nii aruandeaastal kui ka eelmisel aastal. Kinnisvarainvesteeringu bilansiline maksumus oli aruandeaastal allahinnatud objekti kaetava väärtuseni, mis seekord võrdub selle õiglase väärtusele, mis oli määratud kasutades sõltumatu kinnisvarahindaja abil.

Eesti majanduse makromajanduslikud näitajad olid aruandeperioodil stabiilsed.

Äriühing monitoorib hetkel võimalusi kinnisasja võimalikult parimaks kasutamiseks tulevikuks.

Peamised finantssuhtarvud 2022 2021

Kohustiste ja omakapitali Kohustised kokku / Omakapital kokku 20,0 12,2 suhe (kordades)

Võlakordaja

Kohustised kokku / Varad kokku 0,95 0,92 (kordades)

Bilansipäeva seisuga lühiajalised kohustised puuduvad, Kõik kohustised on pikaajalised.

2022. aastal ettevõttes töötajaid ei olnud, juhatuse liikmele tasu ega hüvitisi ei arvestatud ega ettenähtud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.