VAKSALI TRAHTER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ahto Neidek alustas äritegevusega pea 21 aastat tagasi ning täna on ta 2 ettevõtte juhatuses. Paraku on üks neist,  VAKSALI TRAHTER OÜ jätnud makse tasumata 632

Tutvustame riigikokku pürgivaid maksuvõlglasi: Ahto Neidek

Ahto Neidek alustas äritegevusega pea 21 aastat tagasi ning täna on ta 2 ettevõtte juhatuses. Paraku on üks neist,  VAKSALI TRAHTER OÜ jätnud makse tasumata 632 euro jagu. Riigikokku kandideerib Neidek ERAKOND EESTI 200 MTÜ nimekirjas Lääne-Virumaal. Ahto Neidek alustas äritegevusega juba 21 aastat tagasi, olles tol ajal 33-aastane. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud 3 ettevõtet, täna on ta 2 ettevõtte juhatuses ja 1 neist on aktiivse majandustegevusega (sh. käibemaksukohuslane). 1 tema veetavatest firmadest on aga hoiatava Krediidiskooriga. Ahto Neidek on tegutsenud või tegutseb valdkondades:
  • Restoranid jm toitlustuskohad
  • Segapõllumajandus
Ahto Neideki juhitavate ettevõtete varad ja finantsid 2017. aastal:
  • Aktiivsete ettevõtete tööjõumaksud kokku: 7 553 eurot
  • Käibed kokku: 0 eurot
  • Kasumid kokku: 0 eurot
  • Töötajad kokku: 3
  • Suurim palgamaksja: VAKSALI TRAHTER OÜ
  • 2018. aasta prognooskäibed kokku kõikides ettevõtetes: 7 491 eurot
Viimati lahkus Ahto Neidek 6 aastat tagasi ettevõttest PÄRANDKULTUURI ARENDUS MTÜ, jõudes juhtida seda ettevõtet 4 aastat. Ettevõtte on tänaseks Äriregistrist kustutatud. VAKSALI TRAHTER OÜ, mis on Neideki tänaste äride seas murelapseks, alustas peaaegu 10 aastat tagasi. VAKSALI TRAHTER OÜ valdkond on restoranid jm toitlustuskohad. Samal alal tegutseb 2019. aasta seisuga kokku 2 033 ettevõtet, kes annavad tööd kokku 17 218-le inimesele ja kogu valdkonna tänavune käibeprognoos on 580.25 miljonit eurot. VAKSALI TRAHTER OÜ käive moodustas 2018. aastal turuosast 0 protsenti.  Viimase aasta jooksul on ettevõte teeninud omanikutulu 0 eurot, tehes selleks käivet kokku 0 eurot. Osaühingu teine juhatuse liige Õnnela Neidek alustas äritegevusega juba 13 aastat tagasi, olles tol ajal 37-aastane. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud 3 ettevõtet ja täna on ta 2 ettevõtte juhatuses ning 1 neist on aktiivse majandustegevusega (sh. käibemaksukohuslane). 1 tema veetavatest firmadest on aga hoiatava Krediidiskooriga. Eesti ettevõtluses toimuval saab kenasti silma peal hoida, kui kasutada Inforegistri täislahendust.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.