GEMHILL AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Veebileht bon.ee kuulub GEMHILL AS-ie.  Perekond Raudvere on oma pesuäri käekäigust meediaavarustes korduvalt rääkinud. Kena on, kui mõni Eesti ettevõte julgelt

BonBon Lingerie pakub salapära: Kellele kuulub e-pood? Kellele kaubamärk? Kuhu kadus käive? Miks on maksud maksmata?

Veebileht bon.ee kuulub GEMHILL AS-ie.  Perekond Raudvere on oma pesuäri käekäigust meediaavarustes korduvalt rääkinud. Kena on, kui mõni Eesti ettevõte julgelt maailma vallutab ja selles edukas on. Asjalood GEMHILL AS’i ümber on aga üha salapärasemad. Et äri libedamalt läheks, on 2010. aastal saadud EAS’ist toetust kogusummas  204 742 eurot. See summa kulus erinevatele projektidele: nt 61 068 eurot läks osalemiseks pesumessil „Mess Salon Internationale de la Lingerie 2010 Pariis“ Prantsusmaal. 2 876 eurot oli ette nähtud Gemhill OÜ diagnostilise auditi läbi viimiseks ja strateegia koostamiseks.  Moe ja trenditoodete turunduse alane koolitus läks samal aastal maksma 959 eurot. BonBon Lingerie eksporditurundusele kulus toetusest 111 510 eurot ja ettevõtte tootmise arendusele 28 330 eurot. Pesu müüb GEMHILL AS Soome, Saksamaale, Araabia Ühendemiraatidesse, Rumeeniasse, Lätti, Venemaale, Hollandisse ja Jaapanisse.
  • Asutatud: 2009. aastal
  • Varasemad nimed: GEMHILL OÜ, GEMHILL UÜ
  • Maksuvõlg: 32 785 eurot
  • Esitamata majandusaasta aruandeid: 1
  • Prognooskäive 2017. aastal:  1 000 eurot
  • Ettevõtte juhid: Gregor Raudvere,  Kristi Raudvere
Veel 2014. aastal oli ettevõtte käive 495 820 eurot, kahjum sealjuures aga 171 546 eurot. Ettevõtte käive on kukkunud poolelt miljonilt 1000 euroni ehk siis 500 korda. Maksuvõla vähendamiseks pole tehtud ühtegi pingutust. Veebipood bonbonlingerie.com, kus tegelikult äri käib, kuulub osaühingule BONBON LINGERIE OÜ. Domeeni on registreerinud osaühingu juht Ivo Tahk. Ka selle artikli esimeses lõigus mainitud bon.ee viib just sinna lehele. 2016. aastal oli selle ettevõtte käive 184 091 eurot ning sealjuures jäädi kahjumisse 50 796 euroga. Äritegevuse viimine ühest ettevõttest teise pole patt. Kahtlane on aga see, kui üks ettevõtte kogub maksuvõlga ja teine käivet ning on seejuures puhas kui kevadhommik.  

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.