PLASTO AKNAD.UKSED OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
PLASTO AKNAD.UKSED OÜ on ennast käibemaksukohuslasena arvele võtnud alles eelmisel aastal. Tegemist ei ole aga teps mitte tühjale kohale kasvanud õiega. Ettevõt

PLASTO AKNAD.UKSED OÜ ehk topelt ei kärise

PLASTO AKNAD.UKSED OÜ on ennast käibemaksukohuslasena arvele võtnud alles eelmisel aastal. Tegemist ei ole aga teps mitte tühjale kohale kasvanud õiega. Ettevõtte juht ja omanik Valeri Pärs on üle 20 aasta juhtinud ka ettevõtet PLASTO AS.
  • Asutatud: 2009. aastal
  • Ettevõtluse algus (KMKR):  2017. aasta aprillis
  • Käive 2017. aastal: 7,2 miljonit eurot
  • Juht: Valeri Pärs
2016. aasta majandusaasta aruande kohaselt oli PLASTO AKNAD.UKSED OÜ veel unine mikroettevõte, kus juht üksi klaviatuurilt tolmu pühkis ning kellelegi midagi maha ei müünud. PLASTO AKNAD UKSED kaubamärk kuulus samas suurele vennale ehk aktsiaseltsile PLASTO AS, mis on üks väärikamaid aknatootjaid Eestis. Tänaseks on kõnealuste ettevõtete töötajate arvu vaadates aga noorem vend, ehk siis PLASTO AKNAD.UKSED OÜ kasvanud vanemast suuremaks. Nimelt on seal töötajaid juba 80, aktsiaseltsis PLASTO aga järel ainult 8. Veel 2016. aastal oli aktsiaseltsis PLASTO töötajaid 96. Käive oli eelmisel aastal korralik mõlemal firmal. PLASTO AKNAD.UKSED OÜ’l 7,2 miljonit eurot ja PLASTO AS’ il 12,5 miljonit. Mõlemad ettevõtted toodavad plastuksi, vaheseinu ja aknaid ning kuuluvad Valeri Pärsile. Kaks kommi on alati parem kui üks! Milleks küll taoline vangerdus vajalik on?

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.