AGIATO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tere tulemast AGIATO OÜ maailma, kus iga söögikord on maitsepidu ja iga sündmus unustamatu elamus. Meie teekond algas lihtsa missiooniga: spetsialiseeruda lõuna

Ettevõtte lugu

Tere tulemast AGIATO OÜ maailma, kus iga söögikord on maitsepidu ja iga sündmus unustamatu elamus. Meie teekond algas lihtsa missiooniga: spetsialiseeruda lõunasöökide kaubandusele ja jaotusele ning pakkuda catering-teenuseid elu erilisteks hetkedeks, sealhulgas sünnipäevadeks, pulmadeks ja muudeks sündmusteks. Oleme rohkem kui lihtsalt toiduteenus; oleme õhkkonna loojad ja kulinaarse naudingu kuraatorid.

AGIATO OÜ-s usume, et toit pole lihtsalt kõhutäis; see on armastuse keel ja sild inimeste ühendamiseks. Meie loosung, Naudi iga hetke!, võtab kokku meie filosoofia, et iga suutäis peaks olema meeldejääv kogemus. Pärnu sagivatest tänavatest kuni Audru valla rahulike maastikeni toome peene einestamise olemuse teie uksele.

Meie menüü, maitsete mosaiik, on loodud parimatest koostisosadest ja suurima hoolitsusega. Olgu tegemist mõnusa lõunaga meie hinnatud Vürts Bistroos või professionaalselt korraldatud ürituse mugavusega, meie kvaliteedi ja teeninduse pühendumus on kõigutamatu. Oleme uhked oma võime üle luua sünnipäevalauad, mis säravad rõõmust ja pulmalauad, mis kajavad armastusest.

Kui liigute läbi meie veebilehe, avastate meie pakutavate teenuste valiku. Meie pühendumus teie rahulolule peegeldub igas valmistatud roas ja iga seatud lauas. AGIATO OÜ-ga ei vali te lihtsalt sööki või teenust; valite kogemuse, mis jääb teie mälestustesse kauaks pärast viimast suutäit.

Liituge meiega teekonnal tavalise muutmiseks erakordseks. Omaks võtke peene einestamise kunst ja laske AGIATO OÜ-l muuta teie järgmine söögikord või sündmus kulinaarseks meistriteoseks. Võtke meiega ühendust juba täna ja alustagem seda maitsvat teekonda koos.

Märkus: Meie veebileht kasutab kasutajakogemuse parandamiseks ja kõikide funktsioonide töökindluse tagamiseks küpsiseid. Meie saidi sirvimist jätkates nõustute meie küpsiste kasutamisega.

Kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tagada pulmamenüüs kõigi külaliste rahulolu?

Pulmade planeerimisel on menüü rohkem kui lihtsalt roogade nimekiri; see on oluline element, mis täiendab teie erilise päeva üldist kogemust. Hoolikalt koostatu
ssb.ee
Pulmade planeerimisel on menüü rohkem kui lihtsalt roogade nimekiri; see on oluline element, mis täiendab teie erilise päeva üldist kogemust. Hoolikalt koostatud menüü võib tõsta pidustuste meeleolu, peegeldada paari isiksusi ja tagada, et külalised lahkuvad heade mälestuste ja rahuldatud isuga. Tea oma külaliste eelistusi ja dieetpiiranguid Alusta külaliste dieetvajaduste ja eelistuste kohta info kogumisest. Lisa oma RSVP kaartidele jaotis, kus külalised saavad märkida allergiaid, dieetpiiranguid või erisoove. See proaktiivne lähenemine aitab kõigi vajadusi arvestada ja vältida viimase

Millised on töö lõunatamise etiketi olulised aspektid?

Kiire tööpäeva keskel on lõunapausi pidamine hädavajalik tootlikkuse säilitamiseks ja vaimse selguse tagamiseks. See on aeg end laadida, kütust täis tankida ja
ssb.ee
Kiire tööpäeva keskel on lõunapausi pidamine hädavajalik tootlikkuse säilitamiseks ja vaimse selguse tagamiseks. See on aeg end laadida, kütust täis tankida ja keskenduda pealelõunaseks ajaks. Siiski paljudele professionaalidele tähendavad lõunapausid sageli söömist oma töölaual. Kuigi see võib tunduda aega säästva lahendusena, võib laua taga söömine viia istuva eluviisini ja töörahulolu vähenemiseni, kui seda korralikult ei hallata. Strateegiad efektiivseks lõunasöögiks tööl Üks võti edukaks lõunasöögiks tööl on planeerimine. Ettevalmistatud toidud, mis on nii mugavad kui ka toitvad,

Kuidas luua meeldejäävat sünnipäevamenüüd, mis rõõmustab kõiki külalisi?

Sünnipäeva tähistamisel on menüü rohkem kui lihtsalt roogade loetelu; see on kogemuse keskne osa, mis võib sündmuse teha või rikkuda. Hästi koostatud menüü seab
ssb.ee
Sünnipäeva tähistamisel on menüü rohkem kui lihtsalt roogade loetelu; see on kogemuse keskne osa, mis võib sündmuse teha või rikkuda. Hästi koostatud menüü seab sündmuse tooni ja peegeldab sünnipäevalapse isiksust ja eelistusi. Meeldejääva sünnipäevamenüü loomine hõlmab selliste tegurite kaalumist nagu külaliste nimekiri, ürituse stiil, dieetpiirangud ja isiklikud maitsed. See on tasakaalu leidmine innovatsiooni ja traditsiooni vahel, tagades, et iga külaline leiab midagi nautimiseks. Samm-sammult juhend oma sünnipäevamenüü loomiseks Oma külaliste eelistuste ja dieetvajaduste mõistmine on

AGIATO OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus 2022. aastal jätkas OÜ Agiato äritegevust toitlustamisteenuse osutamisega sööklas
ssb.ee
Sissejuhatus 2022. aastal jätkas OÜ Agiato äritegevust toitlustamisteenuse osutamisega sööklas "KaDi Söögituba" Pärnu linna tootmispiirkonnas ning teises sööklas-köögis Metsä Wood tehases. Asukoht Wendre vabriku tootmishoones on taganud ettevõttele kindla püsiklientuuri; hea kvaliteedi ja hinna suhe on kindlustanud püsiklientuuri ka ümbruskonnast. Toitlustamine Metsä Wood tehases annab stabiilse käibe. Aruandeaastal suurenes väljaveo klientide ning catering-teenuse osakaal ligikaudu 30%. Tulud, kulud ja kasum 2022 aastal moodustas OÜ Agiato müügitulu 357 699.- EUR´i. OÜ Agiato müügitulust

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.