AGIATO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 925 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

AGIATO OÜ hetkeolukord

Juba 925 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus 2022. aastal jätkas OÜ Agiato äritegevust toitlustamisteenuse osutamisega sööklas "KaDi Söögituba" Pärnu linna tootmispiirkonnas ning teises sööklas-köögis Metsä Wood tehases.

Asukoht Wendre vabriku tootmishoones on taganud ettevõttele kindla püsiklientuuri; hea kvaliteedi ja hinna suhe on kindlustanud püsiklientuuri ka ümbruskonnast. Toitlustamine Metsä Wood tehases annab stabiilse käibe. Aruandeaastal suurenes väljaveo klientide ning catering-teenuse osakaal ligikaudu 30%.

Tulud, kulud ja kasum 2022 aastal moodustas OÜ Agiato müügitulu 357 699.- EUR´i.

OÜ Agiato müügitulust moodustas 100% müük Eestisse.

OÜ Agiato 2021.aasta kahjumiks kujunes 833.- EUR´i. Kahjumi tekitas, vaatamata müügitulu suurenemisele, tooraine tuntav hinnatõus ning elektrienergia hinnatõus 50%. Kuna pakume toitlustusteenust hinnatundlikus sektoris, töölis-sööklates, siis toodete müügihinna tõstmine vajalikul määral on raskendatud.

Valuutakursside ja intressimäärade muutumise risk

Tehingud tarbijate ja klientidega toimuvad Eurodes, mistõttu on valuutakursi risk puudub.

Investeeringud

Aruandeperioodil investeeriti materiaalsesse põhivarasse kokku 30800.- EUR´i.

Personal

Agiato OÜ keskmine töötajate arv majandusaastal, taandatuna täistööajale, oli 9 töötajat. Ettevõtte tööjõukulud moodustasid 133 570.- EUR´i.

Ettevõtte juhatus koosneb ühest liikmest. Ettevõtte juhatuse tööd ei ole tasustatud.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks 2023 majandusaasta tulemused sõltuvad üldisest majandussituatsioonist Eestis ning tooraine ja elektri hinna tasemest. Ettevõtte tegevuses on jätkuvalt põhirõhk kulude optimeerimisel ning kasumlikkuse tagamisel, sealjuures jätkates hea hinna ja kvaliteedi suhtega, et säilitada klientuuri.

Eesmärgiks on olemasoleva kliendibaasi säilitamine ning käibe suurendamine catering teenuse pakkumise arvelt.

Juhtkond usub, et on võtnud kasutusele kõik vajalikud meetmed, et tagada ettevõtte jätkusuutlikkus ja kasv praegustes tingimustes.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tagada pulmamenüüs kõigi külaliste rahulolu?

Pulmade planeerimisel on menüü rohkem kui lihtsalt roogade nimekiri; see on oluline element, mis täiendab teie erilise päeva üldist kogemust. Hoolikalt koostatu
ssb.ee
Pulmade planeerimisel on menüü rohkem kui lihtsalt roogade nimekiri; see on oluline element, mis täiendab teie erilise päeva üldist kogemust. Hoolikalt koostatud menüü võib tõsta pidustuste meeleolu, peegeldada paari isiksusi ja tagada, et külalised lahkuvad heade mälestuste ja rahuldatud isuga. Tea oma külaliste eelistusi ja dieetpiiranguid Alusta külaliste dieetvajaduste ja eelistuste kohta info kogumisest. Lisa oma RSVP kaartidele jaotis, kus külalised saavad märkida allergiaid, dieetpiiranguid või erisoove. See proaktiivne lähenemine aitab kõigi vajadusi arvestada ja vältida viimase

Millised on töö lõunatamise etiketi olulised aspektid?

Kiire tööpäeva keskel on lõunapausi pidamine hädavajalik tootlikkuse säilitamiseks ja vaimse selguse tagamiseks. See on aeg end laadida, kütust täis tankida ja
ssb.ee
Kiire tööpäeva keskel on lõunapausi pidamine hädavajalik tootlikkuse säilitamiseks ja vaimse selguse tagamiseks. See on aeg end laadida, kütust täis tankida ja keskenduda pealelõunaseks ajaks. Siiski paljudele professionaalidele tähendavad lõunapausid sageli söömist oma töölaual. Kuigi see võib tunduda aega säästva lahendusena, võib laua taga söömine viia istuva eluviisini ja töörahulolu vähenemiseni, kui seda korralikult ei hallata. Strateegiad efektiivseks lõunasöögiks tööl Üks võti edukaks lõunasöögiks tööl on planeerimine. Ettevalmistatud toidud, mis on nii mugavad kui ka toitvad,

Kuidas luua meeldejäävat sünnipäevamenüüd, mis rõõmustab kõiki külalisi?

Sünnipäeva tähistamisel on menüü rohkem kui lihtsalt roogade loetelu; see on kogemuse keskne osa, mis võib sündmuse teha või rikkuda. Hästi koostatud menüü seab
ssb.ee
Sünnipäeva tähistamisel on menüü rohkem kui lihtsalt roogade loetelu; see on kogemuse keskne osa, mis võib sündmuse teha või rikkuda. Hästi koostatud menüü seab sündmuse tooni ja peegeldab sünnipäevalapse isiksust ja eelistusi. Meeldejääva sünnipäevamenüü loomine hõlmab selliste tegurite kaalumist nagu külaliste nimekiri, ürituse stiil, dieetpiirangud ja isiklikud maitsed. See on tasakaalu leidmine innovatsiooni ja traditsiooni vahel, tagades, et iga külaline leiab midagi nautimiseks. Samm-sammult juhend oma sünnipäevamenüü loomiseks Oma külaliste eelistuste ja dieetvajaduste mõistmine on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.