KÄKI-TASMUTHI HOBITALU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Vabapidamisel põllumajandus on loomakasvatusmeetod, kus loomad, peamiselt kodulinnud, saavad vabalt väljas ringi liikuda, selle asemel, et olla 24/7 kinnises ae

Kas vabapidamisel toodetud toidud on tervislikumad tarbijatele?

Vabapidamisel põllumajandus on loomakasvatusmeetod, kus loomad, peamiselt kodulinnud, saavad vabalt väljas ringi liikuda, selle asemel, et olla 24/7 kinnises aedikus. See süsteem eelistab loomade võimet näidata loomulikke käitumisi, nagu nokkimine, kraapimine ja toidu otsimine.

Erinevalt tehasepõllumajandusest, mis sageli hõlmab ülerahvastatust ja piiratud juurdepääsu väliskeskkonnale, pakub vabapidamisel põllumajandus teravat kontrasti, andes loomadele ruumi, värsket õhku ja päikesevalgust.

Loomade heaolu ja elukvaliteet

Vabapidamisel loomad naudivad paremaid elutingimusi rohkem ruumi liikumiseks, mis viib vähem stressi ja agressiooni nende seas.

Need paremad elutingimused aitavad kaasa paremale tervisele ja vähendatud vajadusele antibiootikumide järele, kuna loomad on vähem tõenäoline, et nad nakatuvad haigustesse, mis on tavalised ülerahvastatud keskkondades.

Keskkonnasäästlikkus

Vabapidamisel põllumajandustavad mõjutavad keskkonda vähem, kuna nad kasutavad sageli vähem energiat ja toodavad vähem jäätmeid võrreldes intensiivsete põllumajandussüsteemidega.

Need põllumajandusmeetodid võivad samuti edendada elurikkust, kuna maad kasutatakse vastutustundlikumalt ja see võib toetada mitmesuguseid taimede ja loomade liike.

Tervise eelised tarbijatele

Vabapidamisel süsteemidest pärit tooted on sageli rikkamad teatud toitainete poolest, sealhulgas oomega-3 rasvhapped, E-vitamiin ja beetakaroteen.

Tarbijad saavad kasu vähendatud kokkupuutest antibiootikumide ja kasvuhormoonidega, mida tehasepõllumajanduses kasutatakse sageli kiire kasvu soodustamiseks ja haiguste ennetamiseks kitsastes tingimustes.

Kohalike majanduste toetamine

Vabapidamisel toodete valimine toetab kohalikke põllumehi ja majandusi, kuna need talud on sageli väiksemad ja kohalikult omandis.

Vabapidamisel põllumajandus võib luua rohkem töökohti looma kohta ja aidata kaasa kogukonna kasvule, kuna see nõuab rohkem käsitööd loomade heaolu haldamiseks.

Eetilised ja läbipaistvad põllumajandustavad

Vabapidamisel talud on tavaliselt oma põllumajandustavade osas läbipaistvamad, võimaldades tarbijatel teha teadlikke otsuseid selle põhjal, kuidas loomi koheldakse.

Vabapidamisel valimisega toetavad tarbijad loomade eetilist kohtlemist, toetades süsteemi, mis austab loomade heaolu ja töötab humaansema lähenemise suunas põllumajandusele.

Huvitatud jätkusuutliku eluviisi omaksvõtmisest ja eetilisest loomakasvatusest? Võtke ühendust KÄKI-TASMUTHI HOBITALU OÜ-ga, et saada rohkem teavet meie vabapidamisel põllumajandustavade ja toodete kohta.

Kontakt



+372 5647 2148

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valmistuda efektiivseks ja turvaliseks lambakarjatamiseks?

Lambakarjatamine on oluline osa lambakasvatusest, mille eesmärk ei ole ainult väärtusliku villa koristamine, vaid ka lammaste tervise ja hügieeni tagamine. See
ssb.ee
Lambakarjatamine on oluline osa lambakasvatusest, mille eesmärk ei ole ainult väärtusliku villa koristamine, vaid ka lammaste tervise ja hügieeni tagamine. See on oskus, mis on sajandite jooksul lihvitud, tasakaalustades looma heaolu ja kogutud villa kvaliteeti. Regulaarne karjatamine hoiab ära liigse villa kogunemise, mis võib põhjustada ülekuumenemist, liikumisprobleeme ja parasiitide nakatumist. Samuti võimaldab see paremini kontrollida looma naha ja üldseisundi üle, edendades tervemat karja. Ettevalmistused lambakarjatamiseks Kvaliteetsed käärid või elektrilised karjatamismasinad,

Miks valida mahekanamunad oma toidulauale?

Mahekanamunad pärinevad kanadelt, keda kasvatatakse viisil, mis seab esikohale nende heaolu ja järgib rangeid mahepõllumajanduse standardeid. Need standardid ta
ssb.ee
Mahekanamunad pärinevad kanadelt, keda kasvatatakse viisil, mis seab esikohale nende heaolu ja järgib rangeid mahepõllumajanduse standardeid. Need standardid tagavad, et kanadel on väljas käimise võimalus, nad söövad mahepõllumajanduslikku sööta ning neid ei ravita antibiootikumide ega hormoonidega. Tulemuseks on loomulikum muna nii kana eluviisi kui ka toote kvaliteedi osas. Mahekanamunade valimine on kasulik mitte ainult teie tervisele, tänu nende kõrgemale toiteväärtusele, vaid ka keskkonnale. Mahepõllumajandustavad vähendavad reostust, säästavad vett ja tagavad mulla viljakuse, muutes

KÄKI-TASMUTHI HOBITALU OÜ tegevusaruanne 2023

Käki-Tasmuthi Hobitalu OÜ, on asutatud 2009 a detsembrist. On asutatut sama nimelise talu üles ehitamiseks ja majandamiseks.  Tegevus valdkondadeks on põhilisel
ssb.ee
Käki-Tasmuthi Hobitalu OÜ, on asutatud 2009 a detsembrist. On asutatut sama nimelise talu üles ehitamiseks ja majandamiseks. Tegevus valdkondadeks on põhiliselt raamatupidamis- teenuse osutamine. Tehakse ka mitmesuguste käsitöö tooteid (kaltsuvaibad, kirivööd, ehted, villatooted, jne) mille tegemiseks haridus ja oskused omandati Haapsalu Kutseharidus Keskuses Tekstiilitöö erialal, juhatuse liikmel olemas ka rahvusliku tekstiilitöö II kutsekvalifikatsioon, seoses sellega tehtud koolitused kirivöö kudumise, keraamika ja kangastelgede alal.. Põllumajandusliku poole täidavad lambad, küülikud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.