LUIGE PUUKOOL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kaasaegne toidukultuur on üha enam liikumas tagasi juurte juurde, otsides autentset maitset ja tervislikke valikuid. Üks selline kohalik maitseelamus on pärit R

Riina käsitööhoidised: Kodumaa võlu purgis

Kaasaegne toidukultuur on üha enam liikumas tagasi juurte juurde, otsides autentset maitset ja tervislikke valikuid. Üks selline kohalik maitseelamus on pärit Riina käsitööhoidiste maailmast, kus igas klaaspurgis on peidus tõeline maitsev aare.

Riina, käsitööhoidiste meister, paneb oma südame ja hoolikuse igasse valmistatud hoidisesse. Oluline on rõhutada, et tema hoidised valmivad käsitööna ning kasutatakse võimalikult palju kohalikku toorainet. See tähendab, et iga purgitäis on mitte ainult maitsev, vaid ka keskkonnasõbralik valik.

Riina hoidistevalik on mitmekesine, haarates endasse nii soolased kui ka magusad maitseelamused. Alates mõnusalt krõbedatest marineeritud kurkidest kuni suussulavate magusate hoidisteni on igal gurmaanil võimalus leida midagi endale meelepärast. Hoidistesse pannakse lisaks armastusele ka kodumaiseid köögivilju, mis teevad iga ampsu eriliseks.

Riina käib oma hoidistega laatadel, tuues need otse tarbijatele. Tema kohalolu suurüritustel, nagu ERM-i jõululaat ja Mihklilaat, on toonud esile tema hoidiste ainulaadsuse. Vanasadama Turul saavad inimesed nautida kohalikest hooajalistest saadustest valmistatud hoidiseid, mis on saavutanud kohalikul turul suure populaarsuse.

Eriliselt märkimisväärne on Riina edu Tori Hoidiste Minimessil, kus tema soolased hoidised pälvisid esikoha ning magusad hoidised järgmise. See tunnustus rõhutab mitte ainult nende maitseelistusi, vaid ka kohaliku käsitöö tähtsust.

Riina ei jäta tähelepanuta ka tulevikku. Tema plaanid hõlmavad mitte ainult taimevalikut, vaid ka hoidiste tutvustamist Tourest 2024 laadal. See on suurepärane võimalus tutvustada kohalikele ja külastajatele tema hoolikalt valmistatud hoidiseid, mis kannavad endas kodumaise maitse ja armastuse jälgi.

Riina ei ole lihtsalt hoidiste valmistaja. Tema kireks on pakkuda inimestele midagi erilist, midagi, mis rõõmustab nende maitsemeeli ja toob lauale kohaliku aia hõrgutised. Tema hoidised on rohkem kui pelgalt toiduained - need on kunstiteos, mis kannavad endas lugu ja maitseelamust.

Kui soovid kogeda kohalike maitsete võlu ja toetada käsitöömeistrit, siis vali Riina Hoidised. Klaaspurgis peituvad mitte ainult hõrgud maitseelamused, vaid ka armastus ja pühendumus kohalikele toorainetele. Avasta maitseid loodusest, avasta Hoidised Riinalt!

Hoidised Riinalt - Avasta maitseid loodusest!

UURI LISAKS

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Puude ja põõsaste lumest puhastamine: Miks see on oluline?

Talv toob endaga kaasa imelise lumiste vaadete muinasjutu, kus ilus aed kaunistab seda idülli. Lumevaibaga kaetud puud ja põõsad lisavad talve võludele erilise
ssb.ee
Talv toob endaga kaasa imelise lumiste vaadete muinasjutu, kus ilus aed kaunistab seda idülli. Lumevaibaga kaetud puud ja põõsad lisavad talve võludele erilise võlu. Ent sellel kaunil pildil on varjukülg – raske ja märg lumi võib kahjustada meie aia ilu ning mõjuda halvasti puudele ja põõsastele. Seetõttu on oluline pöörata tähelepanu lumest puhastamisele, et säilitada aia esteetiline väljanägemine ja tagada taimede tervis. Lumi võib tunduda kerge ja õhuline, kuid suurema kogunemise korral muutub see raskeks ja tihedaks massiks. Kui lumekiht koguneb puude ja põõsaste oksadele, võib see

Kuidas planeerida jätkusuutlik aed?

Kaasaegne aednikkond on üha enam pööranud tähelepanu jätkusuutlikkusele, keskkonnasõbralikkusele ja looduslähedastele praktikatele. Jätkusuutliku aia planeerimi
ssb.ee
Kaasaegne aednikkond on üha enam pööranud tähelepanu jätkusuutlikkusele, keskkonnasõbralikkusele ja looduslähedastele praktikatele. Jätkusuutliku aia planeerimine nõuab hoolikat kaalumist, et luua mitte ainult kaunis ja funktsionaalne, vaid ka ressursisäästlik ja loodust toetav aed. Üks olulisemaid samme jätkusuutliku aia loomisel on kohalike taimeliikide eelistamine. Need taimed on kohandunud kohalikele kliimatingimustele, vähendades vajadust intensiivse hoolduse ja väetamise järele. Kohalikud taimed toetavad ka kohalikku ökosüsteemi, pakkudes elupaika kohalikele putukatele ja loomadele.

LUIGE PUUKOOL OÜ tegevusaruanne 2022

Luige Puukool OÜ põhitegevusala on taimede paljundamine ja istikukasvatus.  2022. aastal saadi müügitulu 14 491 eurot.  Luige Puukool OÜ juhatus on 1 liikmeline
ssb.ee
Luige Puukool OÜ põhitegevusala on taimede paljundamine ja istikukasvatus. 2022. aastal saadi müügitulu 14 491 eurot. Luige Puukool OÜ juhatus on 1 liikmeline, juhatuse liikmele tasusid ei makstud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.