KU ADVISORY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 320 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

KU ADVISORY OÜ hetkeolukord

Juba 320 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

ÜLDINFO

KU Advisory OÜ on 2010. aasta aprillis asutatud 100% eesti erakapitalil põhinev ettevõte. Ettevõttel on kaks osanikku ja üks juhatuse liige.

Käesolev majandusaasta aruanne on koostatud lähtuvalt ettevõtte juhatuse parimatest teadmistest ja koostajale teadaolevalt vastavuses kehtiva seadusandluse, finantsarvestuse, raamatupidamise ja ärijuhtimise põhimõtete ja hea tavaga. Aruanne sisaldab ülevaadet ettevõtte tegevustest ja finantsseisundist 2023. aastal ning arvestuspõhimõtteid, materiaalset põhivara, müügitulu ja seotud osapooli kirjeldavaid lisasid.

ETTEVÕTTE TEGEVUSED

KU Advisory OÜ põhitegevusteks on juhtimisalane nõustamine ja projektide eestvedamine.

2023. aasta oli ettevõtte jaoks passiivne, toimusid mõned konsultatsioonitegevused, täiendavate kontaktide loomine ja olemasolevate hoidmine. Juhatuse liikmele ega ühelegi töötajale 2023. aastal tasu ei makstud.

Ettevõte on järjepidevalt tegutsev, lähtudes nii tegevuste planeerimisel, elluviimisel kui ka koostööpartnerite valikul vastutustundliku tegutsemise, kestliku ja väärtuspõhise majandamise põhimõtetest. 2024. aastal jätkuvad varasemaga sarnased tegevused, olulisi muudatusi ega investeeringuid ei ole plaanis teha.

JUHATUSE VASTUTUS

Juhatus võtab vastutuse käesolevas majandusaasta aruandess sisaldava info tõepärasuse ja läbipaistvuse eest ning kinnitab oma parimas teadmises, et aruande koostamisel on arvestatud ettevõtte jätkuvusega, rakendatud arvestuspõhimõtted ja -meetodid ning hindamisalused on kooskõlas Eesti finantsaruandluse standardi põhimõtete ja hea tavaga. Ettevõtte rahavoogude kokkuvõte kajastab õigesti ja õiglaselt ettevõtte finantsseisundit ja majandustulemusi.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.