ÕUETUBA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?

ÕUETUBA OÜ: äsja kihlunud Kristi Nilovi tubli äri

"Kodutunde" produtsent Kristi Nilov teatas Facebookis, et on oma kallimaga kihlunud. Inforegister soovib ka omalt poolt õnne ning ühtlasi  vaatame, kuidas on Nilovi käsi käinud ettevõtete juhtimise alal. Kristi Nilov alustas äritegevusega juba 12 aastat tagasi, olles tol ajal 28-aastane. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud 4 organisatsiooni, täna on ta 1 aktiivse ettevõtte eesotsas. Kristi Nilov on tegutsenud või tegutseb valdkondades:
  • Kinofilmide, videote ja telesaadete tootmine
  • Piirkondlikku/kohalikku elu edendavad ja toetavad ühendused ja fondid
Kristi Nilovi juhitavate ettevõtete varad ja finantsid 2017. aastal
  • Tööjõumaksud kokku: 9 128 eurot
  • Töötajad kokku: 2
  • Ettevõte: ÕUETUBA OÜ
  • 2018. aasta prognooskäive: 334 000 eurot
Viimati lahkus Kristi Nilov 3 aastat tagasi ettevõttest AMARONIS OÜ, jõudes juhtida seda ettevõtet 8 aastat. Ettevõte on tänaseks Äriregistrist kustutatud. Nilovi juhimisel töötav ÕUETUBA OÜ alustas peaaegu 9 aastat tagasi, mil juhatuse liikmed Marika Korolev-Pihelpuu ja Kristi Nilov, seda vedama hakkasid. Mõlemal oli selleks ajaks ettevõtluskogemust ligikaudu 4 aastat. ÕUETUBA OÜ valdkond on kinofilmide, videote ja telesaadete tootmine. Samas valdkonnas tegutseb 2018. aasta seisuga kokku 194 ettevõtet, kes annavad tööd kokku 295-le inimesele ja kogu valdkonna tänavune käibeprognoos on 13,25 miljonit eurot. ÕUETUBA OÜ on ettevõte, mille käive moodustab 2018. aastal turuosast 3 protsenti. Viimase nelja aasta jooksul on ettevõte teeninud omanikutulu 155 000 eurot, tehes selleks käivet kokku 1,22 miljonit eurot. Lisaks juhitööle on Nilov ka ettevõtte omanik. Ettevõttest saab eriti hea ülevaate, kui kasutada Inforegistri täislahendust.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.