RADA KODUÕENDUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 892 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteerit

RADA KODUÕENDUS OÜ hetkeolukord

Juba 892 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

OÜ RADA Koduõendus oli asutatud 2010.a. oktoobris eesmärgiga osutada koduõenduse teenuste.

Koduõendus (home nursing care) on ambulatoorne hooldusravi, kvalifitseeritud õendusteenus ning tänapäeva tervishoiusüsteemi tähtis osa.

Koduõendus on teenuste kogum, mida osutatakse ägeda haiguse paranemisperioodis oleva kroonilist haigust põdeva või piiratud funktsionaalse võimekusega patsiendi raviks (arsti ettekirjutusel) ja/või efektiivsemaks toimetulekuks koduses keskkonnas. Igal inimesel on õigus jääda oma koju ja säilitada oma elustiil,õigus olla informeeritud saadaolevatest teenustest ja nende saamise tingimustest, õigus säilitada privaatsus.

Koduõenduse põhiprintsiibid on inimeste elukvaliteedi tõstmine läbi kõrgekvaliteedilise õendusabi teenuse andmise. Koduõendusteenuseid osutatakse Ida-Virumaa piires ja 2017 aastal OÜ RADA Koduõendus osaleb pakkuda oma teenuseid Tallinnas ( Lasnamäe Tervisemajas).

Teenuse saamise aluseks on pere- või eriarsti otsus (saatekiri) koduõendusteenuste vajadusest. Arstliku otsuse alusel koos koduõega koostatakse õendusplaan, mis sisaldab vajadusi, tegevust ja visiitide arvu hulka. Koduõendustegevus toimub tihedas koostöös patsiendi raviarstiga ning vajadusel sotsiaaltöötaja .

2021 aastal OÜ RADA Koduõendus sõlmitud õendusabi osutamiseks lepinguid SA Hoolekandeteenus-ga, ka sai Eesti Tervisekassaga raamleping koduõenduse teenuste mitmes valdas ja linnas ( Tallinn, Maardu, Narva, Jõhvi, Kohtla-Järve linnas Viru-Nigula , Toila , Sillamäe ja

Rakvere linnas) 2023 aastal jätkub investeerida koolitusbaasi loomine Alutaguse vallas.

OÜ Rada Koduõendus alustas 2023 aastal osutada koduõenduse teenust Tallinna linna poolt oma elanikele rahastatud, mis tegi koduõenduse teenuse kättesaadavaks väheliikuvatele linnaelanikele ja kindlustuseta sotsiaalmajade elanikele.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.