NOMINETE PROJEKT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Akende energiatõhusus viitab akna võimele hoida sisetemperatuure, vähendada energiatarbimist ja alandada kütte- ja jahutuskulusid. See saavutatakse tänu täiusta

Energiasäästlike akende käsiraamat

Akende energiatõhusus viitab akna võimele hoida sisetemperatuure, vähendada energiatarbimist ja alandada kütte- ja jahutuskulusid. See saavutatakse tänu täiustatud materjalidele ja uuenduslikule disainile.

Eesti koduomanike, korterielanike ja ettevõtete jaoks ei ole energiasäästlikud aknad lihtsalt trend, vaid vajadus. Nad mängivad olulist rolli energiakulude minimeerimisel, mugavuse suurendamisel ja jätkusuutliku keskkonna edendamisel.

Energiasäästlike akende komponendid

Aknaraamid on olulised struktuurse terviklikkuse ja isolatsiooni jaoks. Materjalid nagu vinüül, puit, fiiberklaas ja komposiitmaterjalid pakuvad erinevaid energiatõhususe astmeid ja võivad täiendada iga kinnisvara esteetikat.

Kahe- või kolmekordne klaasimine inertgaasi täitega paneelide vahel parandab oluliselt soojusjõudlust. Eri katted võivad samuti peegeldada soojust ja kaitsta UV-kiirguse eest.

Argooni ja krüptooni gaasitäited on energiasäästlike akende puhul tavalised, pakkudes paremat isolatsiooni kui õhk. Distantsliistud hoiavad klaasipaneele teineteisest eemal ja vähendavad soojuskadu.

Madala emissiooniga katted kantakse klaasile, et peegeldada infrapunavalgust, hoides soojust talvel sees ja suvel väljas, samal ajal lastes loomulikku valgust sisse.

Energiatõhususe näitajate selgitus

U-tegur mõõdab, kui hästi aken suudab takistada soojuse põgenemist. Mida madalam U-tegur, seda paremini aken isoleerib.

SHGC näitab, kui palju päikesekiirgust aken lubab. Madalam SHGC on parem soojemates kliimades, samas kui kõrgem SHGC on eelis külmemates piirkondades.

VT mõõdab, kui palju valgust läbib akent. Kõrgem VT tähendab rohkem loomulikku valgust ja potentsiaali passiivseks päikese soojendamiseks.

AL hindab, kui palju välisõhku saab akna kaudu sisse tulla. Madalam AL tähistab tihedamat tihendit ja paremat jõudlust.

CR näitab akna võimet vastu seista kondensatsiooni tekkimisele. Kõrgem CR väärtus tähendab paremat jõudlust.

Energiasäästlike akende disaini kaalutlused

Õige stiili valimine, nagu fikseeritud, kald- või lükandaken, võib mõjutada akna energiatõhusust. Õige toimimine tagab ka maksimaalse jõudluse.

Aknad tuleks valida nende orientatsiooni ja kohaliku kliima alusel, et maksimeerida energiasäästu.

Energiasäästlikud aknad on saadaval erinevates disainides, mis võivad parandada kinnisvara välimust, pakkudes samal ajal funktsionaalseid eeliseid.

Paigaldus ja hooldus

Korrektne paigaldus on oluline, et tagada energiasäästlike akende õige toimimine. Parimate tulemuste saavutamiseks on oluline töötada kogenud spetsialistidega.

Regulaarne puhastamine, tihendite kontrollimine ja õigeaegsed parandused võivad pikendada energiasäästlike akende eluiga ja säilitada nende jõudlust.

Energiasäästlike akende eelised

Energiasäästlikud aknad võivad viia oluliste kokkuhoiuni energiakuludelt, vähendades vajadust kütte ja jahutuse järele.

Need aknad võivad parandada siseruumide mugavust, hoides temperatuure järjepidevana ja vähendades välismüra.

Energiatarbimise vähendamisega aitavad energiasäästlikud aknad vähendada kasvuhoonegaaside heitkoguseid ja panustada tervislikumasse planeeti.

Energiasäästlike akende paigaldamine võib suurendada kinnisvara väärtust, muutes selle potentsiaalsetele ostjatele või üürnikele atraktiivsemaks.

Avasta energiasäästlike akende eeliseid oma kinnisvarale NOMINETE PROJEKT OÜ-ga, kus kvaliteet kohtub jätkusuutlikkuse ja disainiga.

Uuri lisaks!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

5 nõuannet ideaalse välisukse valimiseks

Teie välisuks on rohkem kui lihtsalt sissepääs teie koju või ärihoonesse; see on stiili avaldus, turvatõke ja teie vara energiatõhususe oluline komponent. Eesti
ssb.ee
Teie välisuks on rohkem kui lihtsalt sissepääs teie koju või ärihoonesse; see on stiili avaldus, turvatõke ja teie vara energiatõhususe oluline komponent. Eestis, kus vara esteetika ja funktsionaalsus on kõrgelt hinnatud, on ideaalse välisukse valimine kriitiline otsus majaomanikele, korterielanikele ja ettevõtete omanikele. Nõuanne 1: Kaaluge materjali Puituksed pakuvad klassikalist ja ajatut ilmet, mida saab kohandada disaini ja värvi osas. Siiski vajavad nad regulaarset hooldust elementide eest kaitsmiseks. Terasuksed pakuvad ülimat turvalisust ja on väga vastupidavad. Nad on vähem altid

Kuidas sobitada oma uksi kodukujundusega

Kui tegemist on ühtse kodukeskkonna loomisega, on iga detail oluline. Uksed on rohkem kui lihtsalt funktsionaalsed elemendid; need on teie kodu üldise esteetika
ssb.ee
Kui tegemist on ühtse kodukeskkonna loomisega, on iga detail oluline. Uksed on rohkem kui lihtsalt funktsionaalsed elemendid; need on teie kodu üldise esteetika lahutamatud komponendid. Oma uste sobitamine kodukujundusega on oluline saavutamaks ühtset välimust ja tunnetust. Uste rolli mõistmine kodu esteetikas Uksed toimivad nii sissepääsupunktide kui ka stiiliavaldustena. Ukse disain võib mõjutada ruumi tajumist, millele see viib, muutes oluliseks ukse valimise, mis täiendab teie sisekujunduse teemat. Teie ukse materjal võib lisada tekstuuri ja iseloomu teie kodule. Puidust uksed toovad

NOMINETE PROJEKT OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Nominete Projekt tegeleb uste ning nende tarvikute jae- ning hulgimüügiga.  2022. aasta ettevõtte müügikäive suurenes ligi 39%.  Bilansipäeva seisuga töötas
ssb.ee
OÜ Nominete Projekt tegeleb uste ning nende tarvikute jae- ning hulgimüügiga. 2022. aasta ettevõtte müügikäive suurenes ligi 39%. Bilansipäeva seisuga töötas ettevõttes kuus töötajat, kelle palgakuludeks kulus aruandeaastal 131 455 eurot, millele lisandusid sotsiaalmaksud summas 44 246 eurot. Aasta jooksul uusi suuremahulisi investeeringuid ei teostatud ning üldjoontes jätkati tavapärase äritegevusega.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.