NOVASPACE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
NOVASPACE OÜ puhul pole kunagi tegemist olnud liialt eduka äriga. 2014. aastal oli ettevõtte kahjum 14 817 eurot, aasta hiljem jäädi kasumisse 4 900 euroga. Tän

NOVASPACE OÜ: käibeta ja võlgades

NOVASPACE OÜ puhul pole kunagi tegemist olnud liialt eduka äriga. 2014. aastal oli ettevõtte kahjum 14 817 eurot, aasta hiljem jäädi kasumisse 4 900 euroga. Tänaseks on aga pood suletud ja äri läbi. Isegi juht ei viitsi enam edasi pingutada ning on ettevõtte ühes maksuvõlaga nurka visanud.
  • Asutatud: 2010. aastal
  • Käive 2017. aastal: 169 000 eurot
  • Käive 2018. aasta I kvartalis:0 eurot
  • Juht: Juris Južins
  • Maksuvõlg: 30 691 eurot
Esitamata on jäänud 2016. aasta majandusaasta aruanne. Kas juba siis hakkasid asjad halvaks minema? 2015. aasta majandusaasta aruande kohaselt oli tegemist toimeka ettevõttega, mis rühkis mitmel rindel."Peamiseks tegevusalaks on ehituslik insener- tehniline projekteerimine, sõidukite remondi- ja hooldustööd, vähemal määral ka haljastustööd," kirjutab toonane juht Martin Millerman. Tema oli NOVASPACE OÜ eesotsas ettevõtte loomisest kuni 2017. aasta lõpuni. Kas oleks ehk parem olnud keskenduda rohkem ühele tegevusvaldkonnale? Probleeme on Millermanil ka mujal. Tema juhitud SPAROF OÜ jätnud esitamata ühe majandusaasta aruande. 2017. aasta novembris on NOVASPACE OÜ juhikohustused enda kanda võtnud Juris Južins. Tema käe all toimetab ka HÜTS OÜ, mis on samuti  jätnud esitamata ühe majandusaasta aruande. Kõige hullemate tankistide ridadesse ta ilmselt ei kuulu. Alati on aga kahtlane, kui keegi hakkab koguma võlgades firmasid, millest on garanteeritud vaid peavalu ja millest tõenäoliselt enam asja ei saa.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.