GOGPS SERVICE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
GoGPS Service on ettevõte, mis alustas oma tegevust 2010. aastal. Asutatud grupi professionaalide poolt, kes on juba 15 aastat tegelenud valvesüsteemidega erine

Meist l GoGPS Service OÜ

GoGPS Service on ettevõte, mis alustas oma tegevust 2010. aastal. Asutatud grupi professionaalide poolt, kes on juba 15 aastat tegelenud valvesüsteemidega erinevates valdkondades, on see ettevõte tuntud innovaatiliste lahenduste pakkujana autotranspordi jälgimise valdkonnas Eestis, Lätis ja Soomes.

GoGPS põhieesmärgiks on luua esmaklassilisi jälgimis- ja kontrollisüsteeme, mis võimaldavad klientidel jälgida transpordi liikumist ja kütusekulu. Nende süsteemide moodul-ülesehitus võimaldab kohandada neid vastavalt iga kliendi individuaalsetele vajadustele.

Koostöö klientidega algab juba müügieelsel perioodil, kus GoGPS meeskond aitab klientidel leida optimaalse lahenduse, teeb süsteemi katsetusi ja pakub väljaõpet süsteemi kasutamiseks. Pärast müüki jätkub koostöö süsteemi tasuta uuenduste, online-konsultatsioonide ja kiirete tehnikute väljasõitudega. GoGPS töötab klientidega tihedalt, pakkudes igal ajahetkel abi ja tuge. Ettevõte on teinud põhjalikke turu-uuringuid, valinud parimaid lahendusi igale alamsüsteemile ning pakub täna klientidele valmisoptimeeritud lahendusi vastavalt nende konkreetsetele vajadustele.

GoGPS pidevalt täiustab oma tooteid ja lahendusi ning arendab uusi pakkumisi erinevatele elualadele, kus turvalisus on oluline. Ettevõtte klientide hulka kuuluvad nii suur- kui ka väikefirmad ning eraisikud. Lisaks pakub GoGPS koostöös suuremate GSM-operaatoritega kvaliteetset ja taskukohast GPRS-teenust, muutes selle valiku kliendi jaoks lihtsaks.

GoGPS pakub lahendusi kaubaveo ja reisijateveo logistikaga seotud ülesannetele, pakkudes efektiivseid ja soodsaid jälgimis- ning autotranspordi kontrollilahendusi. Ettetevõte kasutab juhtivaid GPS/GLONASS-jälgimislahendusi, tagades täpsuse ja usaldusväärsuse. Lisaks on GoGPS valikus mitmesuguseid lisandmooduleid ja tarvikuid, mis rahuldavad ka kõige nõudlikumate klientide vajadused.

Üks GoGPSi eriline fookusvaldkond on jälgimissüsteemide rakendamine organisatsioonidele. Ettevõte on valmis jagama oma kogemusi ja ressursse, et olla usaldusväärne ja perspektiivikas partner.

GoGPSi strateegiline eesmärk on muuta kaasaegsed jälgimissüsteemid kõigile kättesaadavaks, pakkudes tsentraliseeritud rakendamist ja kvaliteetset teenindust.

GoGPS Service on tõestanud end usaldusväärse partnerina autotranspordi jälgimise valdkonnas. Ettevõte pakub mitmekülgseid ja kvaliteetseid lahendusi, mis vastavad klientide konkreetsetele vajadustele. Nende pidev innovatsioon ja pühendumine klientide rahulolule aitavad GoGPSil säilitada oma positsiooni turul.

Olenemata sellest, kas tegemist on suurettevõtte, väikefirma või eraisikuga, GoGPS pakub usaldusväärseid ja tõhusaid jälgimislahendusi. Ettevõte võtab enda peale ka GPRS-teenuse hinnapaketi valiku, pakkudes kvaliteetset teenust mõistliku hinnaga.

GoGPS on teinud suuri edusamme jälgimissüsteemide valdkonnas, pakkudes klientidele täiustatud ja usaldusväärseid lahendusi. Nende pidev täiustamine ja uute pakkumiste ettevalmistamine näitavad nende pühendumust klientide vajaduste rahuldamisele. Olenemata sellest, millises valdkonnas klient tegutseb, võib ta olla kindel, et GoGPS on tema usaldusväärne ja tulevikku suunatud partner jälgimissüsteemide valdkonnas.



Võtke ühendust

 

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

GOGPS SERVICE OÜ tegevusaruanne 2023

Juhatuse hinnangul osaühing GoGPS Service on jätkuvalt tegutsev majandusüksus.  Firma GoGPS Service OÜ lõppetas eelmine aasta kasumiga 88K euro.  Juhatus loodab
ssb.ee
Juhatuse hinnangul osaühing GoGPS Service on jätkuvalt tegutsev majandusüksus. Firma GoGPS Service OÜ lõppetas eelmine aasta kasumiga 88K euro. Juhatus loodab jatkuvad firma arenemist 2024 aastas klientide arvu ja kasumi suurenemist. 2014 aastal oli ostetud uus GPS jälgimissüsteem, mis andis klientidele rohkem võimalust ja ta uuendatakse iga aasta. 2024 aastal on plaanis rohkem investeerida reklaamisse ja leida uut töötajad. 2023 majandusaasta aruanne oli koostatud 17.06.2024.a.

Turvaline ja vastutustundlik sõidukijuhtimine GPS alkolukuga

Sõiduki turvalisus ja juhi vastutustundlikkus on äärmiselt olulised liikluses. Üks võimalus tagada ohutu sõidukijuhtimine on kasutada GPS alkolukku - uuenduslik
ssb.ee
Sõiduki turvalisus ja juhi vastutustundlikkus on äärmiselt olulised liikluses. Üks võimalus tagada ohutu sõidukijuhtimine on kasutada GPS alkolukku - uuenduslikku seadet, mis töötab immobilaiseri põhimõttel ja blokeerib automootori käivitamise, kui juhi hingeõhus tuvastatakse lubatust kõrgem alkoholisisaldus. GPS alkolukk koosneb kahest põhikomponendist - alkotesterist ja juhtplokist. Alkotester analüüsib hingeõhku elektrokeemilise anduri abil, pakkudes kõrget täpsust ja usaldusväärsust. Kui alkotester tuvastab juhi hingeõhus alkoholiaurude lubatust kõrgema kontsentratsiooni, siis juhtplokk

Koostöö meiega

GoGPS Service pakub ettevõtetele ja eraisikutele võimalust saada GoGPSi esindajaks ning osaleda vastastikku kasulikus koostöös transpordi jälgimise süsteemide v
ssb.ee
GoGPS Service pakub ettevõtetele ja eraisikutele võimalust saada GoGPSi esindajaks ning osaleda vastastikku kasulikus koostöös transpordi jälgimise süsteemide valdkonnas. Tulevikuprognooside kohaselt on satelliitnavigatsiooni turg üks kõige perspektiivikamaid turgusid järgmise kümnendi jooksul. Praegu on hinnanguliselt vaid 2-5% autodest varustatud satelliitjälgimise süsteemidega. Turu kasvufaasis on soodsad tingimused hea turupositsiooni saavutamiseks. GoGPS Service pakub laialdasi võimalusi oma äri laiendamiseks. Ettevõttel on juba kaks välisriikide esindust ja ulatuslik edasimüüjate

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.