GRAFIO SISUSTUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tootlikkus töökohal ei ole ainult õige mõtteviisi või õigete tööriistade küsimus - see on ka õige mööbli küsimus. Kaasaegsed kontorimööbli lahendused on loodud

5 kaasaegset kontorimööbli lahendust tootlikkuse jaoks

Tootlikkus töökohal ei ole ainult õige mõtteviisi või õigete tööriistade küsimus - see on ka õige mööbli küsimus. Kaasaegsed kontorimööbli lahendused on loodud töötajate heaolu ja efektiivsuse toetamiseks, aidates seeläbi kaasa ettevõtte üldisele edule. 

Ergonoomilised toolid

Ergonoomilised toolid on mis tahes tootlikkusele keskendunud kontori nurgakivi. Need on kujundatud keha loomuliku asendi toetamiseks, lihas-skeleti häirete riski vähendamiseks ja mugavuse suurendamiseks pikkade töötundide jooksul.

Ergonoomilise tooli valimisel kaaluge reguleeritavaid funktsioone nagu nimmetugi, käetoed, istme sügavus ja kõrgus. Nende elementide kohandamise võime individuaalsete vajaduste järgi on oluline mugavuse ja keskendumisvõime säilitamiseks kogu päeva vältel.

Reguleeritavad lauad

Seisulauad on populaarsust kogunud oma tervisele kasulike mõjude tõttu, sealhulgas vähendades ülekaalulisuse, diabeedi, südame-veresoonkonna haiguste ja vähiga seotud pikaajalise istumise riski. Samuti aitavad need parandada rühti ja energiataset.

Reguleeritavad lauad pakuvad paindlikkust vahetada istumise ja seismise asendite vahel, mis võib aidata vähendada väsimust ja säilitada kõrge kontsentratsiooni ja tootlikkuse taset.

Modulaarsed tööjaamad

Modulaarsed tööjaamad on kõik kohanemisvõime kohta. Neid saab hõlpsasti ümber konfigureerida vastavalt muutuvatele meeskonna suurustele, funktsioonidele ja kontori paigutustele, tagades, et teie kontoriruum saab areneda koos teie ettevõttega.

Modulaarsete tööjaamadega saab iga töötaja töökoha, mis on kohandatud nende konkreetsete vajaduste ja tööstiili järgi, mis võib oluliselt suurendada tootlikkust ja töörahulolu.

Akustiline mööbel

Avatud kontorikeskkonnas võib heli juhtimine olla väljakutse. Akustiline mööbel on kujundatud heli neelama, summutama ja juhtima, luues keskendunuma ja vähem häiriva tööruumi.

Alates akustilistest paneelidest ja vaheseintest kuni heli neelava puhkemööblini on saadaval mitmesuguseid võimalusi, mis aitavad luua vaiksema ja tootlikuma kontorikeskkonna.

Koostööalad

Koostööalad on hädavajalikud meeskonnatöö ja innovatsiooni edendamiseks. Mööblilahendused nagu ühised lauad, puhkealad ja paindlikud istumisvõimalused võivad julgustada spontaanseid koosolekuid ja ajurünnakuid.

Kaaluge selliste esemete lisamist, mis soodustavad suhtlemist, nagu tahvlilauad, esitlusüksused ja mugavad istumispaigutused, mis kutsuvad esile avatud suhtlust.

Kaasaegsesse kontorimööblisse investeerimine on investeering teie ettevõtte tootlikkusse ja edusse. GRAFIO SISUSTUS OÜ pakub mööblilahenduste valikut, mis ühendavad stiili, kvaliteeti ja funktsionaalsust, et rahuldada tänase dünaamilise töökeskkonna vajadusi. Tõstke oma kontoriruumi tasemeid mööbliga, mis töötab sama kõvasti kui teie.

 Võtke ühendust GRAFIO SISUSTUS OÜ-ga kaasaegsete kontorimööbli lahenduste jaoks!

Vaata rohkem

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

GRAFIO SISUSTUS OÜ tegevusaruanne 2022

Grafio Sisustus OÜ on asutatud oktoober 2010.a. Aktiivse äritegevusega alustati jaanuar 2011.  Põhitegevuseks on mööbli hulgimüük. Ettevõte lõpetas 2022. aasta
ssb.ee
Grafio Sisustus OÜ on asutatud oktoober 2010.a. Aktiivse äritegevusega alustati jaanuar 2011. Põhitegevuseks on mööbli hulgimüük. Ettevõte lõpetas 2022. aasta kahjumiga. Ettevõttel on kaheliikmeline juhatus, kes vastutab firma igapäevase majandustegevuse eest. Aruandeaastal juhatuse liikmetele tasusid, muid hüvitisi ega pensioniga õigusi ei makstud. 2023. a. jätkab äriühing sama põhitegevusega. 2023. a. ei ole Grafio Sisustus OÜ planeerinud teostada arengu- ega uurimistegevusi.. Mati Stroom Juhatuse liige

Muutke oma söögituba elegantsete mööblikomplektidega

Söögituba on enam kui lihtsalt söömise koht; see on perekonna kokkutulekute, pidustuste ja mälestuste loomise keskpunkt. Elegantne söögitoa mööblikomplekt võib
ssb.ee
Söögituba on enam kui lihtsalt söömise koht; see on perekonna kokkutulekute, pidustuste ja mälestuste loomise keskpunkt. Elegantne söögitoa mööblikomplekt võib muuta selle ruumi rafineeritud ja kutsuvaks alaks, mis peegeldab teie isiklikku stiili ja vastab teie funktsionaalsetele vajadustele. Õige mööbli valimise tähtsus Enne söögitoa komplekti valimist on oluline mõista oma ruumi mõõtmeid ja paigutust. See aitab teil valida esemeid, mis sobivad mugavalt ja parandavad ruumi üldist liikumist. Söögitoa mööbli puhul peaks funktsionaalsus käima käsikäes stiiliga. Kaaluge, kuidas te oma

Kuidas valida enda koju diivanilauda?

Diivanilaud on üks olulisemaid sisustuselemente meie kodudes. See mitte ainult ei täienda meie elutoa kujundust, vaid pakub ka praktilist kasutust. Olgu see koh
ssb.ee
Diivanilaud on üks olulisemaid sisustuselemente meie kodudes. See mitte ainult ei täienda meie elutoa kujundust, vaid pakub ka praktilist kasutust. Olgu see koht, kus hoida ajakirju, panna kohvitass või näidata dekoratiivesemeid, on oluline valida õige diivanilaud, mis sobib nii funktsionaalsuse kui ka esteetika poolest teie koju. Selles artiklis vaatleme mõningaid olulisi kaalutlusi, mis aitavad teil leida enda koju sobiva diivanilaua. 1. Suurus ja proportsioonid Esimene asi, mida peaksite kaaluma, on diivanilaua suurus ja proportsioonid teie elutoaga. Diivanilaud ei tohiks olla liiga

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.