NEIKIDPEIKERI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
NEIKIDPEIKERI OÜ restoranis

NEIKIDPEIKERI OÜ põhja lasknud juht jagab maksualast nõu

NEIKIDPEIKERI OÜ restoranis "Neikid" ei jõudnud käesoleva artikli autor kahjuks einestamas käia ning ei oska seetõttu öelda, kas restos oli personal alasti (ingl.k naked) või mitte. Tänaseks on restoran uksed sulgenud ning ettevõttega väga kehvad lood. NEIKIDPEIKERI OÜ nime lugedes kõlab see täpselt nagu inglise keeles "alasti kondiiter". Esimese hooga võib ekslikult arvata, et tegu on mõne tankisti naljaviluks pandud firmanimega. Ometi tegutses ettevõte sellise nimega ka oma parematel päevadel, mil restorani uksed olid avatud ning peened söögid ootasid kõiki, keda bravuurika nimega restoran jõudis uksest sisse meelitada. Olgu nime kõlatrikk taotluslik või mitte, polegi tegelikult tähtis. Oluline on see, et tänaseks on ettevõte omadega põhjas ning ettevõtte asutaja ning juht Kadi Parel on pidanud paremaks ettevõte üle 61 000 eurose maksuvõlaga kellegi teise mureks jätta. Kadi juhib täna muide ettevõtet NÄPUNÄIDE OÜ mille tegevusalaks EMTAK-i andmetel on raamatupidamine ja maksualane nõustamine! Kas pole vahva, kuidas maailm pöörleb ja meie elude lugusid lahti harutab? Huvitav mis häid näpunäiteid Kadi seal jagab? Äkki midagi selle kohta, kuidas majandusaasta aruandeid esitada tegelikult pole vaja ja kui tekivad võlad võib lihtsalt minema jalutada? NEIKIDPEIKERI OÜ puhul ta ise ju just sellist eeskuju näitab. NEIKIDPEIKERI OÜ möödunud aastal enam käivet ei teinud ning selle aasta 5. aprillist juhib seda Urmas Murumets*, kes on just sedasorti probleemsete ettevõtete kogumise peale mihkel.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.