VÄRVIPIDU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
VÄRVIPIDU OÜ seisab Tallinnas, Kopli poolsaarel asuva Vaikuse Stuudio taga, kus usina eraettevõtja Aet Sillaste juhaendamisel saab õppida ajurveeda massaaži. Li

VÄRVIPIDU OÜ - väike aga tubli ettevõte, kus saab massaaži õppida

VÄRVIPIDU OÜ seisab Tallinnas, Kopli poolsaarel asuva Vaikuse Stuudio taga, kus usina eraettevõtja Aet Sillaste juhaendamisel saab õppida ajurveeda massaaži. Lisaks sellele pakub Aet ka tervisenõustamist. Vaatame veidi lähemalt kuidas on firmal läinud. VÄRVIPIDU OÜ alustas peaaegu 8 aastat tagasi, mil juhatuse liige Aet Sillaste selle asutas, varasemat ettevõtluskogemust naisel toona veel polnud. Firma valdkond on muu teenindus. Samas valdkonnas (EMTAK 96099) on tegutsevaid ettevõtteid 2018. aasta seisuga kokku 902 tükki, kes annavad tööd kokku 1546-le inimesele ja kogu valdkonna tänavune käibeprognoos on ca 77.55 miljonit eurot. Viimase kolme aasta jooksul on VÄRVIPIDU OÜ teeninud omanikutulu 1 000 eurot, tehes selleks käivet kokku 9 510 eurot. Firma varad ja finantsid 2017:
  • Ühe töötaja tootlikkus: 4 904 eurot
  • kasumimarginaal: 10 protsenti
  • Töötajate arv suurenes 1 töötaja võrra
  • Käive tõusis: 306 protsenti (4 904 eurot)
Aet Sillaste alustas äritegevusega juba 8 aastat tagasi, olles tol ajal 37 aastane. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud 2 ettevõtet, millest täna on 1 ettevõtte juhatuses. Viimati lahkus Aet Sillaste 5 aastat tagasi ettevõttest PEETRI SELTS MTÜ, jõudes juhtida seda ettevõtet 3 aastat. Soovime ettevõtlikule naisele omalt poolt edu kõiges edaspidises! Tema ettevõtte finantsnäitajatest saate veelgi parema ülevaate, kui proovite tasuta Inforegistri täislahendust. Usutlust Aet Sillastega saate lugeda Postimehest.  

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.