SEROM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Serom OÜ on pühendunud looma uusi ja innovatiivseid vaba aja veetmise võimalusi, mis pakuvad rõõmu igas vanuses külastajatele. Meie eesmärk on pakkuda kvaliteet

Ettevõtte lugu

Serom OÜ on pühendunud looma uusi ja innovatiivseid vaba aja veetmise võimalusi, mis pakuvad rõõmu igas vanuses külastajatele. Meie eesmärk on pakkuda kvaliteetset ja mitmekesist meelelahutust, mis rikastab maapiirkonna elukvaliteeti ning loob unustamatuid hetki peredele ja sõpradele.

Meie ettevõte, mille peamine projekt on Hurraa Mängumaa, on suurim mängukeskus Virumaal, kus kombineeruvad lõbu ja aktiivne ajaviide. Oleme loonud keskkonna, kus igaüks leiab endale midagi huvitavat, alates seikluslike mänguvõimaluste ja sünnipäevade korraldamisest kuni harivate linnalaagrite ja erinevate teenusteni. Meie mängukeskus pakub avaraid ja inspireerivaid sünnipäevatube, mis on eraldi teemade järgi kujundatud – Imedemaa, Seiklustemaa ja Meredemaa.

Lisaks pakume erinevaid toiduhüvesid ja lisateenuseid, et muuta teie kogemus meie juures võimalikult mugavaks ja meeldejäävaks. Meie kööginurgad, mitmekesised söögid ja joogid ning pehmejäätisemasin on osa meie pühendumusest pakkuda kvaliteetset teenust. Meie sõbralikud ja professionaalsed töötajad on alati valmis tagama, et iga külastus oleks täis naudingut ja rõõmu.

kodulehele

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

SEROM OÜ tegevusaruanne 2023

2023 aastal OÜ Serom ehitusobjektid olid Eestis ja Soomes. Teiseks tegevusalaks on lõbustus ja vabaaja veetmine elamusspordikeskuses.  Elamusspordikeskus Hurraa
ssb.ee
2023 aastal OÜ Serom ehitusobjektid olid Eestis ja Soomes. Teiseks tegevusalaks on lõbustus ja vabaaja veetmine elamusspordikeskuses. Elamusspordikeskus Hurraa Mängumaa pakub vabaaja veetmis võimalusi lastele ja peredele. Renditakse välja sünnipäevade pidamiseks ruume. Elamuskeskuses on ronimislinnak ja batuudikeskus. Töötab kohvik. 2024 aastaks on ettevõte läinud üle põhiliselt Elamusspordikeskuse tegevuse arendamisele. OÜ Serom on jätkuvalt tegutsev.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.