KRULLI KVARTAL AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 3559 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 27 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga komme

KRULLI KVARTAL AS hetkeolukord

Juba 3559 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 27 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

2011. aastal asutatud Krulli Kvartal AS’i põhitegevuseks on Krulli Kvartalis asuvate kinnistute ja hoonete haldamine, välja üürimine ning detailplaneeringu koostamine tuleviku arendustegevuseks. 2021.aastal on Krulli Kvartal AS tänaste aktsionäride ja Taavet Sten ❋ investeerimispartnerluse alla kuuluva Notorious OÜ vahel sõlmitud müügileping Ettevõtte 100% aktisate müügiks. Tegemist on tingimusliku võlaõigusliku müügilepinguga, kus aktsiate omandiõiguse üleminek sõltub lepingus kokkulepitud tingimuste saabumisest (sh detailplaneeringu kehtestamisest). Senine peamine tegevus on olnud pindade üürimine erinevatele tootmisettevõtetele ning 2023. aastal alustati üürilepingute lõpetamisega, et kvartal puhastada ning territoorium ja hooned avada avalikkusele läbi erinevate kultuurisündmuste korraldamise.

2023 aastal suurenes Krulli Kvartali meeskond ning kaasati tegevjuht, ehitusjuht, projekteerimisjuht, kommunikatsioonijuht ning kvartali sisujuht.

Krulli Kvartali peamiseks eesmärgiks oli ala korrastamine, turvalisemaks muutmine, avamine külastajatele ning erinevate sündmuste korraldamine.

Aasta jooksul külastas kvartalit hinnanguliselt üle 50 000 inimese, kellest enamuse jaoks oli see esmakordne võimalus seni suletuna olnud endise

Tallinna Masinatehase territooriumiga tutvumiseks.

Paralleelselt detailplaneeringu menetlusprotsessiga valmis koostöös Taani suurima arhitektuuribürooga COBE kvartali linnaruumi analüüs ja kontseptsioon ning algasid ettevalmistustööd uute hoonete projekteerimiseks, erinevate vajalike uuringute teostamiseks ning olemasolevate muinsuskaitse all olevate hoonete konserveerimiseks ning osaliselt kasutuselevõtuks.

Alustasime ettevalmistustöödega arhitektuurikonkursside läbiviimiseks nii hoonetele kui välialale, tagamaks parimate läbimõeldud, kvaliteetsete ning linnaruumi sobivate lahenduste leidmine. Protsessi on kaasatud nii mitmed kohalikud arhitektuuribürood kui Taani partnerid.

Endine tehase administratiivhoone, tänaseks Krulli Maja nime kandev ehitis korrastati ning tänaseks on sellest saanud erinevate tegevuste ning loomeinimeste keskus. Krulli Majas on multifunktsionaalne stuudio KOTA klubi, foto-, muusika- ja meigistuudiod, rendiplatvorm Rotazion, teraapiatuba ning palju muud. 2024 a. on hoones plaanis avada uue kontseptsiooniga restoran ning pagarikoda.

Aruandeaastal märkimisväärseid investeeringuid ei tehtud. Seoses ala avamisega külastajatele kasvasid aastaga hooldamise ja korrastamise kulud 54% (2023: 223 292 eurot vs 2022: 145 202 eurot). Samuti kasvasid tegevuskulud 176%. Suurema mõju kulude kasvule avaldasid erinevad konsultatsiooniteenused ning detailplaneeringu kehtestamise taotlemisega seotud kulud.

Tulevatel aastatel jätkub Krulli kvartalis nii avalike- kui eraürituste läbiviimine kuni ehitustegevuse alguseni osana ala avamise programmist ning käimas on visioonivõistlus eraldiseisva sündmuste hoone renoveerimiseks.

Koostöös partneritega tegeleme kvartali visuaalse identiteedi ja brändi loomisega ning erinevate huvirühmade kaasamisega, et luua parim inimsõbralik linnaruum.

Järgmistel majandusaastatel on Krulli Kvartal AS’i peamiseks eesmärgiks hoonete ja taristute projekteerimine ning aastal 2025 on koheselt peale detailplaneeringu kehtestamist planeeritud alustada suuremahulisemate ehitustöödega. Investeeringute maht ja tempo lähiaastatel sõltub oluliselt detailplaneeringu lõplikust kinnitamise ajast.

Ettevõtte tegevusega ei kaasne olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid.

Ettevõttel puuduvad valuutakursside ja börsikursside muutumisest tulenevad riskid. Ettevõtte laenud on seotud osapooltelt ning fikseeritud intressimääradega, mistõttu puudub ettevõttel intressimäärade muutusest tulenev risk ettevõtte finantstulemustele ja rahavoogudele.

Lisainfot Krulli Kvartali kohta leiate www.krulli.co

Ettevõtte peamised suhtarvud: 2023 2022

Lühiajaliste kohustiste kattekordaja 0,05 0,09

ROA [% (puhaskasum / varad) * 100] -14,43% 21,41%

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.