LEX TEENUSED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 21 571 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja komme

LEX TEENUSED OÜ hetkeolukord

Juba 21 571 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtte, mille tegevusaladeks on EMTAK 2008 klassifikaatorite järgi muude ehituspuusepa- ja tisleritoodete tootmine, on näidanud märkimisväärset edu oma valdkonnas. Selle ettevõtte toodete hulka kuuluvad erinevad ehituspuusepa- ja tisleritooted, mis on valmistatud kõrgeima kvaliteediga materjalidest ja mida iseloomustab suurepärane töökindlus ning vastupidavus.

Aastal 2022 saavutas ettevõte müügitulu kokku 323 394 eurot. See on märkimisväärne saavutus, arvestades, et ettevõte on suutnud säilitada stabiilse kasvu hoolimata majanduslikest väljakutsetest. Ettevõtte peamine tegevuspiirkond on Soome, kus nad töötavad peamiselt alltöövõtu lepingute alusel. Lisaks on ettevõte hiljuti laienenud ka Eesti turule, mis näitab nende püüdlusi laiendada oma tegevust ja suurendada oma turuosa.

Ettevõtte meeskond koosneb keskmiselt viiest palgalisest töötajast, mis näitab, et ettevõte väärtustab kõrgelt kvalifitseeritud tööjõudu. 2022. aastal oli ettevõtte palgakulu kokku 196 019 eurot. See näitab, et ettevõte investeerib oluliselt oma töötajatesse, tagades, et neil on vajalikud oskused ja teadmised, et toota kvaliteetseid tooteid.

Ettevõtte juhatus koosneb ühest liikmest, mis võimaldab kiiret ja tõhusat otsustusprotsessi. Huvitav on märkida, et ettevõtte juhatusele juhatuse tasu ei makstud. Juhatuse liige töötab ettevõttes töölepingu alusel ning saadud tasud on töötasud. See näitab, et ettevõtte juhtimine on pühendunud ettevõtte eesmärkide saavutamisele ja on valmis investeerima oma aega ja ressursse ettevõtte edu saavutamiseks.

Võttes arvesse äri- ja finantskeskkonna prognoose järgnevaks aastaks, on ettevõtte plaan jätkata tegutsemist. See näitab, et ettevõte on optimistlik oma tuleviku suhtes ja on valmis vastu astuma uutele väljakutsetele ja võimalustele, mis võivad tekkida.

Kokkuvõtteks võib öelda, et see ettevõte on näide edukast ja pühendunud ettevõttest, mis on pühendunud kvaliteetsete toodete tootmisele ja oma klientide rahulolu tagamisele. Nende pidev kasv ja laienemine näitavad, et neil on tugev positsioon oma valdkonnas ja nad on valmis jätkama oma edu ka tulevikus.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Mida peaksid teadma akende ja uste vahetusest ?

Akende ja uste vahetus on protsess, kus vanad akende ja uksed asendatakse uute, parema funktsionaalsuse ja estetika pärast. 
 Enne vahetust peaksid arvestama:
ssb.ee
Akende ja uste vahetus on protsess, kus vanad akende ja uksed asendatakse uute, parema funktsionaalsuse ja estetika pärast. Enne vahetust peaksid arvestama: Eelarvet: uute aknate ja uste hind sõltub nende materjalist, suurusest ja funktsionaalsusest. Kvaliteeti: vali aknad ja uksed, mis vastavad turvalisuse, soojustuse ja heliisolatsiooni nõuetele. Materjali: populaarsed materjalid on puit, PVC, alumiinium ja roostevaba teras. Stiili: vali aknad ja uksed, mis sobivad hoone stiiliga ja sisekujundusega. Installeerimist: veendu, et installatsioon teostataks professionaalselt,

Mille järgi valida turvajalanõud?

Turvajalanõude valimisel tuleb arvestada järgmistega: 
 
 Tööstaaž: Valige sobivad turvajalanõud vastavalt teie tööstaažile, näiteks töökoht, kus on vaja kait
ssb.ee
Turvajalanõude valimisel tuleb arvestada järgmistega: Tööstaaž: Valige sobivad turvajalanõud vastavalt teie tööstaažile, näiteks töökoht, kus on vaja kaitsta jalgu teravate esemete eest, vajab erinevaid jalanõusid kui töökoht, kus on vaja kaitsta jalgu elektriohu eest. Standardid: Valige turvajalanõud, mis vastavad ohutusstandarditele (nt EN 20345), mis tagavad jalgade kaitsmise erinevate ohtude eest. Mugavus: Valige jalanõud, mis on mugavad ja sobivad jalgadele, vältides valu ja väsimust. Suurus: Valige sobiv suurus, et tagada mugavus ja hea sobivus. Funktsioonid: Võimalik,

Kuidas paigaldada ripplagesi?

Ripplagede paigaldamine järgmiste sammude järgi: 
 
 Valmistage ette tarvikud: ripplaged, paigaldusvahendid (näiteks puitalused ja kruvid), elektriseadmed (nt
ssb.ee
Ripplagede paigaldamine järgmiste sammude järgi: Valmistage ette tarvikud: ripplaged, paigaldusvahendid (näiteks puitalused ja kruvid), elektriseadmed (nt pistikupesa ja lüliti), elektrijuhtmed, puur ja traat. Määrake ripplagede asukoht ja joonitage seinale joon, kus soovite ripplaged paigaldada. Lõigake elektrijuhtmed sobiva pikkusega ja ühendage need ripplagedega, järgides tootja juhiseid. Puurige auked seinale, kuhu soovite puitaluseid paigaldada, ja paigaldage puitalused vastavalt joonistatud joonile. Ühendage ripplaged puitalustega, kasutades sobivaid kruve või

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.