Rohkema info nägemiseks:

LEX TEENUSED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kvaliteetselt teostatud tööd tagavad kauakestva tulemuse.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Lex Teenused on ettevõte, mis alustas oma teekonda aastal 2011 ning on sellest ajast alates kiiresti arenenud. Meie meeskonnas töötavad kogenud spetsialistid, kes on pühendunud oma ala eksperdid.

Meie suurimaks eesmärgiks on olla edukas ettevõte ehitusvaldkonnas, mis tähendab pidevat enesetäiendamist ja uute trendide ning tehnoloogiatega sammu pidamist. See tähendab ka pidevat sihikindlat tööd, mis on meie edukuse võti.

Meie töös on kesksel kohal usaldus, kiirus ja kvaliteet. Meie klientide rahulolu on meie jaoks esmatähtis ning me teeme kõik endast oleneva, et iga projekt oleks edukas ja vastaks kõrgeimatele standarditele. Olgu teie vajadused millised tahes, Lex Teenused OÜ on teie usaldusväärne partner ehitusmaailmas.

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

 

LEX TEENUSED OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari L.

Lex Teenused on usaldusväärne ja professionaalne partner ehitamisel ja remontimisel. Töökvaliteet on väga kõrge ja tulemused rahuldavad alati!

- Jaan K.

Töötajad on väga sõbralikud ja abivalmid. Kõik ootused said täidetud ja teenus oli väga kvaliteetne.

- Liivia P.

Lex Teenused tegi meie kodu ehitamisel suurepärase töö. Meie ootused said ületatud ja tööd teostati kiiresti ja usaldusväärselt.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

LEX TEENUSED OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõtte, mille tegevusaladeks on EMTAK 2008 klassifikaatorite järgi muude ehituspuusepa- ja tisleritoodete tootmine, on näidanud märkimisväärset edu oma valdkonnas. Selle ettevõtte toodete hulka kuuluvad erinevad ehituspuusepa- ja tisleritooted, mis on valmistatud kõrgeima kvaliteediga materjalidest ja mida iseloomustab suurepärane töökindlus ning vastupidavus. Aastal 2022 saavutas ettevõte müügitulu kokku 323 394 eurot. See on märkimisväärne saavutus, arvestades, et ettevõte on suutnud säilitada stabiilse kasvu hoolimata majanduslikest väljakutsetest. Ettevõtte peamine tegevuspiirkond on

Dropdown

kõik artiklid

Mida peaksid teadma akende ja uste vahetusest ?

Akende ja uste vahetus on protsess, kus vanad akende ja uksed asendatakse uute, parema funktsionaalsuse ja estetika pärast. Enne vahetust peaksid arvestama:
ssb.ee
Akende ja uste vahetus on protsess, kus vanad akende ja uksed asendatakse uute, parema funktsionaalsuse ja estetika pärast. Enne vahetust peaksid arvestama: Eelarvet: uute aknate ja uste hind sõltub nende materjalist, suurusest ja funktsionaalsusest. Kvaliteeti: vali aknad ja uksed, mis vastavad turvalisuse, soojustuse ja heliisolatsiooni nõuetele. Materjali: populaarsed materjalid on puit, PVC, alumiinium ja roostevaba teras. Stiili: vali aknad ja uksed, mis sobivad hoone stiiliga ja sisekujundusega. Installeerimist: veendu, et installatsioon teostataks professionaalselt,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.