WEEW OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
WEEW OÜ on pühendunud pakkuma laia valikut ehitusmaterjale ja -teenuseid, et toetada teie projekte alates algusest lõpuni. Meie eesmärk on tagada iga ehitus- ja

Ettevõtte lugu

WEEW OÜ on pühendunud pakkuma laia valikut ehitusmaterjale ja -teenuseid, et toetada teie projekte alates algusest lõpuni. Meie eesmärk on tagada iga ehitus- ja renoveerimisprojektide sujuv ja kvaliteetne teostamine, pakkudes professionaalset teenust ja kõrgekvaliteedilisi tooteid.

Oleme meeskond, kes on spetsialiseerunud mitmekesistele ehituslahendustele ja -materjalidele. Meie firma tooteportfell hõlmab katusematerjale, fassaadimaterjale, sanitaartehnikat ja sisustusmaterjale, mis kõik on valitud hoolikalt, et tagada nende vastupidavus ja funktsionaalsus. Lisaks pakume professionaalseid ehitus- ja viimistlustöid, sealhulgas katuse paigaldust, fassaadi renoveerimist ja sisustusrenoveerimist.

WEEW OÜ ei piirdu ainult materjalide müügiga. Meie teenuste hulka kuuluvad ka hulgimüük, sanitaartehnika ja ehitustarvikute levitamine, samuti spetsialiseeritud nõustamine ja projektijuhtimine. Meie eesmärk on olla teie usaldusväärne partner, kes aitab teid igas etapis, alates materjalide valikust kuni lõplikud viimistlustöödeni. Meie meeskond on valmis pakkuma personaalset teenindust ja tehnilist tuge, et iga teie projekt vastaks kõrgeimatele standarditele ja teie ootustele.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

WEEW OÜ tegevusaruanne 2023

Osaühing asutati 2011 aastal ja põhineb 100% Eesti kapitalil.  Aruandeperioodil põhitegevusalaks olid ehitus- ja renoveerimistööd.  Meie peamiseks väljakutseks
ssb.ee
Osaühing asutati 2011 aastal ja põhineb 100% Eesti kapitalil. Aruandeperioodil põhitegevusalaks olid ehitus- ja renoveerimistööd. Meie peamiseks väljakutseks 2023. aastai oli veelgi enam meie teenuste ja toodete kvaliteeti parandada. Juhatus koosneb kahest liikmest, juhatuse liikmetele 2023. aastal juhatuse liikme tasu ei arvutatud. 2024. aastal jätkatakse samadel tegevusaladel, püüdes tagada võimalikult kõrget teenuste ja toodete kvaliteeti ning ootuste kohaselt kasvab äritegevus veelgi.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.